Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya bi ürün aldım garantili dediler ertesi gun bozuldu satıcıya mesaj atıyorum cevap vermiyor paranın üstüne suyu içiyimmi? şikayet ettim gerçi
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi bekle eger cevap vermesse site yetkilerine ulas ama prosedur su: aldigin urunu kargo gelince test edersin eger bozuk cikarsa veya baska bir sebeb varsa kabul etmessin ve para sana geri verilir ama onay verdiysen biraz isler degisebilir.
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ertesi gün bozulmuş ama, alır almaz bozulma durumunda evet kargoya tutanak vs
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 garantisi varsa garantiye yollayacaksın bu kadar basit
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Parayı onaylamışsın sanırım,bir ürünün garantili olması için faturası olması lazım,lafla olmaz garanti,umarım pahalı birşey değildir bence bir soğuk su yolu gözüküyor.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu durumda ebay deki kurallara benzer bi mekanik yuruyor. Satici ile konusur durumu anlatirsin. sana ya degisim ya iade onermek durumundadir, kullanici hatasi degilse. eger anlasamazsaniz gg ye bildirirsin durumu, kargo kabulunden 3 gun sonra veya odemeden 7 gun sonra seklinde bi limiti olmali , bu sure zarfinda urun arizali/beklendigi gibi cikmadigi icin itiraz hakkin var. gg durumu inceler, saticiya yaptirim hakki var. ama adamin satis hukuku pek eskiye dayanmiyorsa ustune su icersin. yok adam powerseller sa muhtemelen ugrasmak istemeyecektir. magduriyetin muhtemleen giderilir. tabii bu durumlarda cogu zaman alici da haksizlik yapabildigi icin gg durumu olmasi gibi degerlendiremeyebilir, son soz onlarin. senin elinden geldigince acik ve secik durumu betimlemen gerekiyor. ne kadar cok veri verirsen hakli cikma olasiligin o kadar artar. kolay gelsin.
gecko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 profiline garantili urun satti ertesi gun urun gg oldu al sana 1 puan de hallolsun is urunude servisine gotur kapansin konu uzar gider cunku.
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bozmuşsun ürünü daha ne adamı suçluyon aldıgında çalışıyomuş. garantiliyse gönder garantiye bekle.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yargılayıcı bir yorum bırak. ben yabanci bir siteden almiştim ürün beğenmedim çok fena yorum bırakmıstım adam paramı geri odedi aldigim üründe bende kaldı.karlı işti
Öne çıkan mesajlar