dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 notwistin kendisi iyi de arkadaş çevresi kötü işte.. kendi poposuna şaplak atan elemanlarla takılıyor. çocuğa kötü örnek oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Beni bu arkadaslar mahvetti zaten, baska bi arkadasimda mutemadiyen gaylik yapiyor onu da anlatirim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sana sarkmıyosa anlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dasaaa said: ne diyecek eve gelir gelmez "bu evde yemek yok mu yaw!" demiş ilgilisiz bi adma işte.. WOMAN FEED ME ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ruju unutan kız arkadaşımsa, niye bir savunma yapmam isteniyor anlamadım. soru yanlış bir kere. ortamda kaç kız arkadaş var buna açıklama getirilmesi lazım benimki gibi üstün bir beyinden yardım alınabilmesi için. aksi taktirde saçma diyip, glikoz yakmaz benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ense köküne sert bi darbe indiririm, bayılır evi biraz dağıtırım 3 oyuncu arkadaş getiririm 2'si dedektif rolü yapar diğeri de kız arkadaşımın sırtına battaniye koyar dedektiflerden biri başlar açıklamaya "bu bu ayki 5. olay, katil olay mahallinde hep yarısı bitmiş bi ruj bırakıyor, bunun onun bi çeşit imzası olduğuna inanıyoruz, hayatta olduğunuz için şanslısınız" der kız arkadaşım sarsılır falan sarsılma kız içim bi hoş oluyor derim önce odadaki yatağa sonra birbirimize bakarız öpüşerek yatağa düşeriz arkadaşlarıma "süper işti çocuklar, size borçluyum" işareti yaparım, eheheh gırçgırç sesleri çıkartırlar sonra giderler sonra yatağı kırarız çünkü kız arkadaşım baya ağır benim, leğen kemiğimi kırdı geçen :D mutlu son :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 NoTwisT said: Beni bu arkadaslar mahvetti zaten, baska bi arkadasimda mutemadiyen gaylik yapiyor onu da anlatirim sonra. ya işte.. notwist derken son anda yestwist diyip yanlış yola sapacak.. sonra jim carrey, ewan mcgregor ve şahan -soyadını bilmiyom- ile i lav you recep ivedik'i çekicek.. katil uşak bu arada.. @saeros! ARKADAŞIM BİLMEMKAÇ ADIMLI SÜPER HİPER CSI VE CIA DESTEKLİ PLANLARIMI ÇALMASANA OLM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 saerosla dasaa yı aynı odaya kapatsak dünya için faydalı bi iş yapmış oluruz gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben bulsam o ruju aynen yer sevgilim kapağıyla filan birlikte azar azar, yavaş yavaş; ama arkadaşın "kaybettiğin ruj vardı ya" bahanesini kullanabilir. inşallah kız yedirir o ruju ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aynı odada 1000 yıl geçirseler bile çoğalamayacakları için, kötü bir iş yapmış olduğumuzu iddia edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 burtonesk said: ben bulsam o ruju aynen yer sevgilim kapağıyla filan birlikte azar azar, yavaş yavaş; ama arkadaşın "kaybettiğin ruj vardı ya" bahanesini kullanabilir. inşallah kız yedirir o ruju ona. sevgilini takdir ettim http://www.artvindernegi.com/faaliyetlerresimleri/ezgi%20ozbek%20takdir%20belgesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 @Sparkcaster: o odadan sadece 20dakikalık brainstorming sonucu evrenin kökünü kazıtacak silahların planı çıkar, deathstar'ın falan planı çıkar.. böle bi yaratıcılık evrene fazla gelir.. ikimizin aynı anda, aynı uçağa binmesi bile yasak olm! dünya devletleri korkuyor! yasak getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bence sen kokudan bayılırsın 20 dakkadan önce saenin saçları kokuyodur şimdi kıvırcık kıvırcık ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yo yo yo dostum.. ben steril olmayan bi ortamda çalışamam.. siz çalışıverin ben sonra hobi olarak katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yoo dostum yoo nereye gideyim diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sparkcaster said: bence sen kokudan bayılırsın 20 dakkadan önce saenin saçları kokuyodur şimdi kıvırcık kıvırcık ıy mis gibi lan benim saçlarım ılık bir yaz yağmuru gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 anama babama yingeme haber verdim ben.. koyunları alıp otlata otlata doğuya, güneşin doğduyu yere dalay lama'yı bulmaya gideyom ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 öldü o salak =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Yeni bilgisayar toplamis arkadasim (tesaduf) Aklina sey gelmis, "cankusum ben bu ruju overclock icin thermal paste olarak kullaniyorum" diyesi gelmis, ama demismi gercekten? az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://twitter.com/dalailama yoo gayet yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kız direk inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bence gitsin ruju birakan kizin kafasini kirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kız türk mü yoksa sarı saçlı amanda adında bi amerikalı mı? amerigalı ise ben izledim tv'de.. hepsi salak. iran'ın yerini bilmiyorlar. ruju göz damlası olarak kullanıyorum dese bile inanır bence. bi de amerikada kız mı yok yaw.. boş ver gitsin işte. sevseydi aldatmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Seviyomus danalar gibi ama aldatiyor terbiyesiz gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar