naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 şimdi yarın direksiyon sınavım varmış. hiç bi bokda bilmiyorum açıkcası , napiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 atla arabaya çıkart herkesi sonra duvara 130la çarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kemerini tak selam ver sinyalleri unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Kemerini tak aynaları kontrol et aynaları bolca kullan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kemer tak ayna koltuk kontrol yap sinyal ver trafik kurallarına uy arabayı stop ettirmezsen kesin geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi direksiyon sınavı var hiç bişi bilmiyorum ne oluyor ki? araba sürüceksin işte ha hiç alakam olmadı diyorsan arabayla ne demeye giriyorsun ki sınava? senin sürücü kursun bilip bilmediğini sormadımı? bilmiyorsan hiç kullanmayı niye razı oldu sürüş dersi almamana? teet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bi de rahat ol yıllardır araba kullanıyomuş gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi 130la gidebilmem için arabayı kaldırabilmem lazım. paso aynaya yüklenicem artık. sınavın olduğunu şimdi öğrendim abi bi de kızmayın , pek alakam yok arabayla :D salı geçtiğimi öğrendim zaten sınavı şimdi sür diyolar )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ağbiiii bi tanıdıgından filan bi araba bul boş bi yerde 2 tur attırsın sana bilmeyen biri için kaldırmak çok zor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya bana otomatik vites ehliyeti versinler bari , çarpışan araba gibi kullanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yarın ehliyet alırsan sen nesin biliyo musun http://www.edirneyenigun.com/resim_haber/TRAFIK%20CANAVARI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.araconline.com/hr/200187143646.gif böylede bir belgem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://img2.blogcu.com/images/e/n/i/eniserdil61/trafik_canavari_ehliyeti.jpg ahaha bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 klasik bi olay vardır, arkaya oturup muhabbet açarlar. işte "ögrenci misin çalışıyo musun, hangi üniversite, aaa bizim kemalin oglu da orda" vs vs. dikkat etmen gereken şey aynadan falan kesinlikle göz teması kurmuyosun, gözün hep yolda olucak. bi de direksiyon sınavına BMW yle gidip, test aracının arkasına park edip herkesin gözü önünde test aracına binip "ee hadi başlıyo muyuz" demiyosun. yaşanmıştır birebir, gerizekalı bi arkadaş saolsun, yıllardır da anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o dediğini yapabilsem problem olmicak zaten sdasa. bi sus desem verir mi ehliyeti ? bir de abi belge numarası 666 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 babasıyla beraber, otomatik vites araba getirip, "yea, ben bunla girseeeeeem??? he?" diyen kız görmüştüm ben alırken seneler evvel. kemerini tak, aynaları kontrol et, sinyal kullan, başka bir sokağa dönüş yaptırırlarsa kesinlikle kontrollü dön. eşşek kadar park yasağı tabelası olan yerde "dursana biraz genç, şurdan bir sigara alıcam" derse "hayır, burada park yasağı var bro" demekten çekinme, ve lafa sokarlarsa kesinlikle kafanı çevirip konuşma, hatta aynadan bile göz teması kurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Zincirleme trafik kazası yaptıran bi tanıdık ehliyet aldı o sınavda.. olay ehliyeti almak deil abi bizim güzel ülkemizde herkese veriyorlar ki ehliyeti araba kullanabilicek kapasitede olduğun için veriyorlar araba sürmeyi bildiğin için deil.. yoksa bayanların %90ı ile hanzoların %90ı alamazdı ehliyet fln. edik: abi adam araba sürmeyi fln bilmiyorum dio siz hala ehliyet sınavı için trick vermeye çalışıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 blazkowicz said: babasıyla beraber, otomatik vites araba getirip, "yea, ben bunla girseeeeeem??? he?" diyen kız görmüştüm ben alırken seneler evvel. kemerini tak, aynaları kontrol et, sinyal kullan, başka bir sokağa dönüş yaptırırlarsa kesinlikle kontrollü dön. eşşek kadar park yasağı tabelası olan yerde "dursana biraz genç, şurdan bir sigara alıcam" derse "hayır, burada park yasağı var bro" demekten çekinme, ve lafa sokarlarsa kesinlikle kafanı çevirip konuşma, hatta aynadan bile göz teması kurma. ben hiç sallamamıştım zamanında yanımdaki hocanın kurduğu zorunlu olmayan 3 cümleden biri şey olmuştu ağzının kenarından 'olm karılara baksana aynadan* (bayan gözetmendi hepisi) diğer ikiside ilk bindiğimde 'sen kimsin? ha sen biliyordun kullanmayı' ile 5. vitese takmadan (ki takmadım 4te kaldım :P ) önce 'yavaş lan! yavaşla lan!' idi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 harbi doğru söylüyo. ben olacakları tahmin ediyorum , gidicem bakıcaz ee başlayın diycek , bende lütfen önce siz diycem. arabayı kaldır derse motoru yakmam umarım :D sadece kaldır derse sapık der çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kemer takmadım,çıkarken önde gitmeyen sürücü adayına korna fln çaldım yinede 95 aldım kasma yani zaten 20kere stop ettirsen bile geçiriyolar bilmene gerek yok,yandaki hocada yardım ediyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 İşte abi sorun orda.. bunun gibi adamları geçiriyorlar sonra duran arabama çarpıo tırtlar gashdasfa sinir yabdım gene >.< DURAN ARABAYA ÇARPILIRMI LAN ALLAHSIZLAR! gitmiyor lan duruyor bebeim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 çarpmışım gibi konuşuyosun , kırıldım dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Yok sen araba kullanmayı bilmeyen ama ehliyet alabilen/alabilicek kimse oluyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 naraso said: çarpmışım gibi konuşuyosun , kırıldım dsfdsfs Potansiyel çarpma tehlikesi olan adamsın ama asdsad O değilde bizim de arkadaşla gidiyoruz onun arabayla çocuk her dar yolda 1 tane arabanın aynasını alıyo ya ayna kapanıyo ya ters çarptğımız için kırılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 türkiyenin ehliyet sinavi sistemine kafam kolum bacagim ve bilimum yerlerim girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar