Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

direksiyon sınavı

naraso

Öne çıkan mesajlar

abi direksiyon sınavı var hiç bişi bilmiyorum ne oluyor ki? araba sürüceksin işte ha hiç alakam olmadı diyorsan arabayla ne demeye giriyorsun ki sınava? senin sürücü kursun bilip bilmediğini sormadımı? bilmiyorsan hiç kullanmayı niye razı oldu sürüş dersi almamana? teet!
Sosyal ağlarda paylaş

klasik bi olay vardır, arkaya oturup muhabbet açarlar. işte "ögrenci misin çalışıyo musun, hangi üniversite, aaa bizim kemalin oglu da orda" vs vs. dikkat etmen gereken şey aynadan falan kesinlikle göz teması kurmuyosun, gözün hep yolda olucak.

bi de direksiyon sınavına BMW yle gidip, test aracının arkasına park edip herkesin gözü önünde test aracına binip "ee hadi başlıyo muyuz" demiyosun. yaşanmıştır birebir, gerizekalı bi arkadaş saolsun, yıllardır da anlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

babasıyla beraber, otomatik vites araba getirip, "yea, ben bunla girseeeeeem??? he?" diyen kız görmüştüm ben alırken seneler evvel.

kemerini tak, aynaları kontrol et, sinyal kullan, başka bir sokağa dönüş yaptırırlarsa kesinlikle kontrollü dön. eşşek kadar park yasağı tabelası olan yerde "dursana biraz genç, şurdan bir sigara alıcam" derse "hayır, burada park yasağı var bro" demekten çekinme, ve lafa sokarlarsa kesinlikle kafanı çevirip konuşma, hatta aynadan bile göz teması kurma.
Sosyal ağlarda paylaş

Zincirleme trafik kazası yaptıran bi tanıdık ehliyet aldı o sınavda.. olay ehliyeti almak deil abi bizim güzel ülkemizde herkese veriyorlar ki ehliyeti araba kullanabilicek kapasitede olduğun için veriyorlar araba sürmeyi bildiğin için deil.. yoksa bayanların %90ı ile hanzoların %90ı alamazdı ehliyet fln.

edik: abi adam araba sürmeyi fln bilmiyorum dio siz hala ehliyet sınavı için trick vermeye çalışıyorsunuz :D
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

babasıyla beraber, otomatik vites araba getirip, "yea, ben bunla girseeeeeem??? he?" diyen kız görmüştüm ben alırken seneler evvel.

kemerini tak, aynaları kontrol et, sinyal kullan, başka bir sokağa dönüş yaptırırlarsa kesinlikle kontrollü dön. eşşek kadar park yasağı tabelası olan yerde "dursana biraz genç, şurdan bir sigara alıcam" derse "hayır, burada park yasağı var bro" demekten çekinme, ve lafa sokarlarsa kesinlikle kafanı çevirip konuşma, hatta aynadan bile göz teması kurma.

ben hiç sallamamıştım zamanında yanımdaki hocanın kurduğu zorunlu olmayan 3 cümleden biri şey olmuştu ağzının kenarından 'olm karılara baksana aynadan* (bayan gözetmendi hepisi) diğer ikiside ilk bindiğimde 'sen kimsin? ha sen biliyordun kullanmayı' ile 5. vitese takmadan (ki takmadım 4te kaldım :P ) önce 'yavaş lan! yavaşla lan!' idi xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...