Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disipline gideyormuşum

roket adam

Öne çıkan mesajlar

bizde de geçen dönem öyleydi, 30 kişi olan sınıftan 70 imza falan çıkıyordu. olayın boku çıkınca hocalardan biri şikayet etmiş dekanlığa, artık her dersin devam zorunluluğu var.

öyle ki ismi murat olan adam "HASAN" diye normal harflerle imza atıyordu o derece sallamıyoduk yani.

ayrıca evraklar bence de resmidir zira arşivde tutuluyor yanlış bilmiyorsam. sonuçta o saatte orada gözükmem güvenlik açısından da okulu ve yoklama alan hocayı sorumlu tutan bi durum. o saatlerde bi olaya karışsan biz nerden bilicez hedehödösü ordan doğmuş sanırım

neden fatih

daha önceden gittiğim doktorum oradaydı, ona rica edip hemen bi iki saçma bi reçete yazdırabilirim diye düşündümdü. saçma falan ama o ruh halinde aklıma bişi de gelmedi açıkçası aslkdj

Sosyal ağlarda paylaş

koca koca adamlar oldunuz hala okula gitmiyosunuz gitmeniz gerektiği halde ondan var zorunluluk. eşşek kadar profesor sabahon köründe para kazanmak için kalkıp geliyo kıçı kırık öğrenciler akşamdan kalma olduğu için gitmiyo derse ondan. misal ben
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenmek istemeyen yazmasın üniversite o zaman tercihlerine. 10 milyar verip dersaneye gittiği için kazanıyor çoğu. dersaneye gidemeyip kazanamayan ama öğrenmek isteyen bi sürü adam senin benim sabahın köründe ne gitcem lan derse dediğiniz derse gitmek için yanıyo tutuşuyo
Sosyal ağlarda paylaş

e abi zamanında çalışmışım, üniversiteye girme hakkını kazanmışım, giderim ya da gitmem bu kimseyi ilgilendirmez ki yani. öğrenmeme hakkım ya da bütün dönem yatıp finallere 2 hafta kala öğrenmeye kasma hakkım yok mu yani benim? saçma geliyor açıkçası bana.

akademik kariyer yaparsam ilk dersimde çocuklara "hayat sokakta, devam zorunluluğu istemiyorum, gidin keyfinize bakın. gerçekten öğrenmek isteyenler kalsın, istemeyenler, akşamdan kalma olanlar, konuşacaklar, uyuyacaklar gitsin" diyeceğim. doğrusu da bu.
Sosyal ağlarda paylaş

60 kişilik sınıfta 15 kişiyle ders yaparsın. onlar da yalaka ve salak olur, bildiğini öğretmeye kıyamazsın. diğerleri de onlardan not alırlar, gerçekten öğrenmişler mi diye sınav da yapamazsın sonuçta 20 kişi fler sadece. hayatına sokakta devam eden adamlar da senin dersinden geçer, sonra olm dersi roketten alın, devam istemiyo kek kek ders işliyo, banko geçersiniz diye adın çıkar okulda. herkesin sevdiği ama kimsenin iplemediği hoca olarak akademik kariyerine devam edersin
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

60 kişilik sınıfta 15 kişiyle ders yaparsın. onlar da yalaka ve salak olur, bildiğini öğretmeye kıyamazsın. diğerleri de onlardan not alırlar, gerçekten öğrenmişler mi diye sınav da yapamazsın sonuçta 20 kişi fler sadece. hayatına sokakta devam eden adamlar da senin dersinden geçer, sonra olm dersi roketten alın, devam istemiyo kek kek ders işliyo, banko geçersiniz diye adın çıkar okulda. herkesin sevdiği ama kimsenin iplemediği hoca olarak akademik kariyerine devam edersin

fede haklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...