Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bir tane 5 galonluk, bir tane de 3 galonluk şişe kullanarak 4 galon elde edin ve spoilerı açın. http://www.youtube.com/watch?v=deqTBCMyBoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 5 galonluk olani doldurup, 3 galonluk olana bosalt. 2 galon kaliyor. sonra 3'luk olanla cicekleri sulayip, kalan 2 galonu 3'luge bosaltiyoruz. son olarak da 5'ligi tekrar doldurup 3'lugun ustunu tamamliyoruz ve 4 galon su kaliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Basitmis o zaman =P Keske acildigi dakika gorseymisim de havam olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya nasıl desem... ben zaten herkes biliyordur diye yazdım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar