hattok Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Arkadaşlar Uthgardda oynayanlar hangi realmda ne olduklarını yazsa ya? Toplanıp guild kursak güzel olur :D 1k player var.Eu serverlarından (tabi kapandı artıkın) bile daha fazla popülasyonu var.Clasic server.Toa haritaları yok mis gibi valla :D Si clasları var sadece (animist valewalker reaver , necro daha olmadı :D bonedancer savage) Ben albionda oynuyorum level 50 armsman im var ama armsman den sıkıldım ice wiz kasıom şimdi level 13.Topluluk olarak oynadığınız bi realm varsa gelebilirim.Ice wizde 2.5k platin var transfer başarabilirsek 2.5k ya crafting kasaruk :D Acayip okçu vari birşey oynuyasım var yada assassian.Beceremiom gerçi assassian :D ama felaket gazdayım.Bomber bilem olurum :D Toplu oynuyalım istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hepinizin işi gücü var eminim :D Kocaman adamlar olduk :P ama iş yerindende mi giremionuz nete :D bi cvp yazın bari yaw :D toplanalım başlayalım Bi realm de herkeşler sınıfını belirlesin eksikleri ona göre yapalım fln güzel olur ya:D birde Ottoman Slap diye guild kurarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Abi şey.... eee Abi oynayan yok uthgardda sanırım ya senin dışında patide :( Biz bi kaç arkadaş edende oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hadi ya... Halbuki albionda ve hib de okadar çok türkle muhabbet ettim ki :) Hatta bi 5 ay önce falan bi türk kabilesi başladıydı 5 6 kişi oynuyorlardı bende iş yüzünden pek giremiyordum eğlenceli oluyordu valla onlarla Eden'ın Versionu ne? yani Lotm falan mı? onlarda oyun çok kötü olmuş ya 1sn de ok atıyor scout.Yürüyüş acayip hızlı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dartanian said: Abi şey.... eee Abi oynayan yok uthgardda sanırım ya senin dışında patide :( Biz bi kaç arkadaş edende oynuyoruz. eden de hangi tarafta oynuyorsyunuz dartananian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Abi her tarafta oynuyoruz açıkçası fazla bp'miz ve instant 50 olduğu için ama daha çok cleric'le oynuyorum Nick Mavisu :D :D (gülebilirsiniz nicke) Arkadaş genelde sorcuyla oynuyoruz yabancı sağlam bi guilddeyiz falan filan o da zxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 utgardda bi tane skaldim var, ama bayadir girmedim, lvl 47 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Edene gelin çok sayıda türküz asdasda Geçen alldan bi selam dedim 10 kişi cevap verdi dedim noluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Hee bi de ding rr10 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dartanian said: Hee bi de ding rr10 :P gratz the best cleric :)-D darta beni rr7 e boostlayin ya kac gundur girmiyorsunuz warhammerdan 4-5 kişi daha geldi eski daoc tayfası aynı zamanda :) mina ses ver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ses.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 uthgardda mid tarafında 6-7 kişiyiz, herkesi bekleriz. Sereglin e yada bana özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bana da atabilirsiniz ama cevap atmam zaa.. Neden çünkü ekolüm süper oynuorum, kalkık biyerlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nickin ne galatheros nasıl ulaşacağım size? mid de bşalayacam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 uff http://www.youtube.com/watch?v=jTnpThl731o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar