fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahahahahahaahhaaha dunkelzahnın yazdığı çok sevimli gibi okuyunca çok kötü lan. böyle gay gibi oku. ahahahahah çok iyi.
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 işte forum olunca jest ve mimiklerimi kullanamıyorum. çok kötü internet
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yalnız durduk yere niye gay gibi okudunki onu sen :D:D:D
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu işi ii biliosun flaş ;) :) =) amma baskı yhaptm ayh gizli kırıkmıyım ben şey diye okicaksın büzük dudaklarla yayık konuşarak kaşları da hafif çatarak elini de malum pozisyona getiriceksin lafını bitirdikten sonra işaret parmağınla karşıdakinin dudağına hafif bi dokunuş yapçan
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 geliyouurm bakaalım mevzuu nassıll oluurmuş göstereelimm
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Anelor said: fede sende az ibne degilsin afedersinahahahahahah bu çok iyiymş yahu :D
kiz_ismet Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Flassh said: gay gibi okumak ne be ayh mayh ayol mu? öyle degil şeker böyle okuyacaksın ayyyyyyyyyhhh ayol mayyyy bağırtma beni avazım cıktıgı kadar vurayım mı ağzınaa
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu arada şikayet etsem banlanıyo di mi anelor
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ama etmiyorum mesela. bana demiş. geyik filan, banlamayın desem banlamıyosunuz di mi
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hayır fede'nin dediğinin aynı bende flashlandı birden ne bu şimdi vurimmi (burda ses detone olur şirin şirin gülümser) ağjına ^^ olay budur.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 noluyo lan bi markete gittik sarmışınız etrafı
Öne çıkan mesajlar