Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Selam CSS'de 2 sorum var; 1-) Örneğin bir diye elementimiz var ben bu div'in hemen üstünde bi resim çıkartıyorum JS ile ama bu çözünürlüğe göre değişiyo tabi top,left değerleri v.s Bu div'in sol üstüne açmak için ne yapılabilinir mesela ? 2-) Bir pencere açmak istiyorum ama mesela adam en aşağıdaysa bastıgında tam ekranın ortasında görünsün, position verdiğim zaman yine çözünürlüğe göre sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 default olarak hep sol üstte çıkması gerekiyor. çözünürlük değiştikçe de aynı olacaktır. tam anlayamadım herhalde ben hacıt eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yani id="hop" değişikeninin posizyonuna göre sol üstte çıksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 okudum bişe anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 div'in içinde olacak image he mi? öyleyse default olarak zaten öyle olur. ama sen div'in dışında ve sol üst köşede olsun diyorsan div'i fotonun sağ alt köşesine almak daha matıklı çünkü div'ler alt alta sıralanır. yan yana yapmak için float vesaire olayları var da mesajın konusu değil eahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 2. soru icin http://www.nigraphic.com/blog/java-script/how-open-new-window-popup-center-screen <script> function PopupCenter(pageURL, title,w,h) { var left = (screen.width/2)-(w/2); var top = (screen.height/2)-(h/2); var targetWin = window.open (pageURL, title, 'toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=no, resizable=no, copyhistory=no, width='+w+', height='+h+', top='+top+', left='+left); } </script> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1-) 3 div kullan. en üstteki div top left ini alsın. image için bi div daha koy relative olsun, bi div de hop için koy. böylece ekran çözünürlüğü değişse dahi sadece en üstteki dive top, left vererek hepsinin yerini değiştirmiş olursun. 2- bunu bi önceki mesajda cevaplamış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 reyou sağol =) Ama 1. olayı hala anlatamadım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pluton said: reyou sağol =) Ama 1. olayı hala anlatamadım ya =) daha açık olmayı dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 resimle anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tamam şu şekil anlatayım madem daha kolay =) http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/ mesela tooltiplerde linkin üstüne falan geldiğinde bi div neyin açılıyo hemen linkin sol üstünde yada sağ üstünde falan nası yapıyolar bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arnis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hop imajda benim memleketi gördüm! Mannheim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pluton said: tamam şu şekil anlatayım madem daha kolay =) http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/ mesela tooltiplerde linkin üstüne falan geldiğinde bi div neyin açılıyo hemen linkin sol üstünde yada sağ üstünde falan nası yapıyolar bunu ? dikkat ettiysen mouse'u takip ediyor div. js ile bunu yapabilirsin. linkin x,y sini alırsın divin top,left ini buna göre ayarlarsın. bir elementin x = offsetLeft, y = offsetTop şeklinde alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bende tam o linkin x,y'sini almayı istiyodum zaten =) offsetmiş tşk ettim saygılar deneyemiyorum şimdişde denediğimde sonucu yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rica ederim =) heyecanla bekliyorum sonucunu : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 anammm süper ehehe çok teşekkürler ya harika oldu bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 default olarak hep sol üstte çıkması gerekiyor. çözünürlük değiştikçe de aynı olacaktır. tam anlayamadım herhalde ben hacıt eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yani id="hop" değişikeninin posizyonuna göre sol üstte çıksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 okudum bişe anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 div'in içinde olacak image he mi? öyleyse default olarak zaten öyle olur. ama sen div'in dışında ve sol üst köşede olsun diyorsan div'i fotonun sağ alt köşesine almak daha matıklı çünkü div'ler alt alta sıralanır. yan yana yapmak için float vesaire olayları var da mesajın konusu değil eahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 2. soru icin http://www.nigraphic.com/blog/java-script/how-open-new-window-popup-center-screen <script> function PopupCenter(pageURL, title,w,h) { var left = (screen.width/2)-(w/2); var top = (screen.height/2)-(h/2); var targetWin = window.open (pageURL, title, 'toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=no, resizable=no, copyhistory=no, width='+w+', height='+h+', top='+top+', left='+left); } </script> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1-) 3 div kullan. en üstteki div top left ini alsın. image için bi div daha koy relative olsun, bi div de hop için koy. böylece ekran çözünürlüğü değişse dahi sadece en üstteki dive top, left vererek hepsinin yerini değiştirmiş olursun. 2- bunu bi önceki mesajda cevaplamış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 reyou sağol =) Ama 1. olayı hala anlatamadım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pluton said: reyou sağol =) Ama 1. olayı hala anlatamadım ya =) daha açık olmayı dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 resimle anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tamam şu şekil anlatayım madem daha kolay =) http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/ mesela tooltiplerde linkin üstüne falan geldiğinde bi div neyin açılıyo hemen linkin sol üstünde yada sağ üstünde falan nası yapıyolar bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hop imajda benim memleketi gördüm! Mannheim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pluton said: tamam şu şekil anlatayım madem daha kolay =) http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/ mesela tooltiplerde linkin üstüne falan geldiğinde bi div neyin açılıyo hemen linkin sol üstünde yada sağ üstünde falan nası yapıyolar bunu ? dikkat ettiysen mouse'u takip ediyor div. js ile bunu yapabilirsin. linkin x,y sini alırsın divin top,left ini buna göre ayarlarsın. bir elementin x = offsetLeft, y = offsetTop şeklinde alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bende tam o linkin x,y'sini almayı istiyodum zaten =) offsetmiş tşk ettim saygılar deneyemiyorum şimdişde denediğimde sonucu yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rica ederim =) heyecanla bekliyorum sonucunu : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 anammm süper ehehe çok teşekkürler ya harika oldu bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar