mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 internetten prepaid almak daha ucuz filan dendi simdi gamersloota baktım 20 euro diyo daha önce gamersloottan alısveriş yapmıstım 2 kere birinde kart kodu sorunsuz gelmişti 2.de iptal ettik yakın tarihlerde aldın diye (arkadasa almıstım) dediler paramı iade etmeyip üstüne kart kodunu da vermemişlerdi biraz arastırdım (üstünden kaç yıl geçti çünkü) bi kaç kişi daha benzer şikayetlerde bulunmus naapsam normal wowun kendi sitesinden ödeme mi yapsam yoksa prepaid mi alsam daha ucuza geliyo cunku prepaid
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gamerslootdan birçok kişiye card ve wow hesabı satın aldım 1 kere bile sorun yaşamadım, sorun yaşayacağını sanmıyorum oldukça güvenilir bir site.
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Gangren said: Offgamers, 60gün EU, 45 TL, gg. Hep bu siteden alıyorum 5 dakika bile sürmüyor..
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 offgamersta en son kampanya vardı ben aldığımda 17.20den 2 tane almıştım.arada arada bakın inebiliyor fiyatlar.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 çok da bi farkı yok aslında 6-7 lira gamerslootta sorun çıktıgı için güvenmiyodum offgamers iyi demişiniz bu aykini karttan ödedim de bi sonraki ay bakarım ordan indirim olursa bana öm atabilirsiniz bu arada :P
Öne çıkan mesajlar