Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 macın adamı trabzon seyircisiydi. valla ahaytımda böyle muhtesem bir taraftar görmedim. 90dk susmadan bagırdılar. bir de iste taraftar iste sampiyon dediler heh ha bu arada mac bittikten sonra sansal muhtesem taraftara ragmen dedi ya mnahuauhhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bakalım penaltı kararı doğrumu yoksa biri artistik hareketmi yaptı yine? eğer beleşe verilmişse bık bık hakem diye ötmesin bidaha birileri...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Fatih Terimin kafayı yarmışlar[hline]Collin [Bu mesaj Diablo tarafından 04 May 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 beşiktaş adanayı zor yener[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ayıp be ayıp. Hakkıyla olan bir maçtı.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ehe bir maç yoktu bence ortada. maç satılmıştır demiyorum büyük ihtimal sıcaktan kimse koşamadı doğru dürüst. taraftara birşey diyemiyrum büyük ihtimal yönetimi protesto etmişlerdir portestoyu da bula bula gs maçına saklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ergün Gürsoy 1 haftadır trabzonda babasının hayrına durmuyodu heralde. Heh[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W3ND1G0 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 balını yiyim ya[hline]W N D G - S P D R M N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lol öyle taraftar mı maçın adamıymış ? susmadılar doğru ama birtek küfür ettiler, teknik direktörün başını yardılar ekranlarda bitek 'biiiip' sesi vardı 3 dakika bu arada çok konuşan nukem bey, izleyin maraton'u pozisyonları doğru dürüst görün bakalım foul mü varmış, o penaltı mıymış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 eh 90dknın toplam 5dksı küfrettiler 3dk sı ıslıkladır 2dksı alksıladılar. ama seyircisiz oynanan maçlarda daha çok ses çıkıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 eğer 300 kere izleyip hala öyle foul var vede penaltı o diyorsan peki boşyere burda aylardır klavyemizin tuşlarını eskitiyormuşuz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 raider gözünü seveyim bea 5 dakika sırf 'i..e fatih' diye bağırdılar dakikalarca galatasaray'a küfür ettiler, yanında şaibetaş ve fenerede ettiler hele stadın içindekiler falan diyorum sana ekrana bakıyordum tv'den yaklaşık 2-3 dakika 'biiip' sesi geldi, döndüm baktım soyunma odalarının oraları gösteriyorlar, trabzonluları ağzı oynuyor hoperlörden 'biiip' sesi geliyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 meph bagıran kac kisi allahaskına? dogru dürüst ses bile gelmedi. azcık küfür edildi her mac ne küfürler ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ben televizyonumdan duyuyorsam net biçimde küfürleri vardır orda olay 'i..e fatih' küfürünü sanki evimin içinde gibi duydum, fatih terim'in alnını yaralayan adamlarda trabzonlu, tünelde fatih terimin anasına bacısına küfür edende trabzonlu fenerbahçe-galatasaray maçlarında olmayan şey bu maçın adamı taraftar demeyin çünkü taraftar rezildi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 birde petkovic'in o hiç tartışılmayan fakat bariz kırmızı kart olan pozisyonuda atlanmış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya meph ben macın adamı taraftar derken dalga geciyordum yıllardır bu kadar bos taraftar görmedim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ehe yuh yani 2 anons nası yapılmamış bu maçta? adamlar bıktı herhalde trabzonun sahasını kapatmaktan :p gs nin pozsiyonunuda gördüm penaltı kesin :) inönüye kaldı maç...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 PUHAHA Nukem içkili falansın herhalde neden dicek olursanız bir insan hem spor bölümünde editör olup hemde bukaadr saçma sapan yazılar yazamaz diye düşünüyorum. her lafına ayrı ayrı güldüm valla yok faul müş yok ts yatmış gene net baglantımda feci sorunlar vardı simdi düzelir gibi oldu sinirliydim yazdıklarını okuyunca yumuşadım ne bilim somurtmuyorum suan gayet havam yerine geldi:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ehahe aktif kablomu yoksa :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 malesef:P telefon açıyorum 1 saattir açtıkları da yok, yarın sabah arıcam girişicem artık hayatat bırakmam peşlerini bi hafta sonu girebiliyom zaten hafta içi universiteye gidiyom il dışına bu arada , gs-gençler maçını numaralıda izlicek olan var mı? ben aksilik çıkmazsa gidicem[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 O herifler kapattı cep telefonlarını.Arıza marıza bıktı herifler çünkü kendileri arıza...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 demek kendi yazdıklarını bunun için okuyamıyorsun oysa bikere okuyabilsen tekrardan düzgünce yazabileceksin iq büyük bi sorun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Adiemus, 04 May 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Ergün Gürsoy 1 haftadır trabzonda babasının hayrına durmuyodu heralde. Heh[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Bilmiyosan öğren Ergun Gursoy Tranzonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 belkide babasının hayrına duruyordu :) yane..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yaw bir takım (trabzonspor) 7 yıldır diğer bir takımı (g.saray) kendi sahasında 7 yıldır yenemez mi yaw, bırakın yenmeyi bari berabere kalsın... insaf. 7 yıldır yazılan senaryo yeniden yazılmıştır. trabzon yat(ırıl)mıştır. zaten ligde hiçbir iddiası kalmayan bir takımın (paraya da ihtiyaçları var herhalde) yat(ırıl)ması çok da olmayası bir şey değil. Allah aşkına gençlerbirliğine oynadığı oyunun 10'da birini oynasa 5 çekerdi trabzon, doğru düzgün pozisyonları yok. kapandılar defansa. galatasaray da sağdan soldan geldi geldi en sonunda da attılar tabii. bu kadar basit. kimse kendini kandırmasın. olay inönü de çözülecek belli oldu. gençler yenilmeseydi bu haftaki maç da önemli bir maç olurdu ama artık önemini kaybetti diye düşünüyorum. ama hem gençler hem de beşiktaş gs'yi yenerse gene de 2.lik şansı var derim[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar