THARKAS Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 a4 um 4. senesini 7martta dolduruyor dolar dolmazda vergiden dustugumuz icin satiyoruz... hatta satildi sayilir bir aksilik cikmazsa. yerine ikinci el araba almayi dusunuyorum 55-60 bin euro civarinda olacak fiyat bir ihtimal biraz daha cikabilirim. aklimdaki arabalar cls ve jaguar xf. ancak clsler hangi yil kasa degisti yada hangi yil degisecek bilgim yok... eger kmsi dusukse 2005 model ile 2006 model almanin bir farki varmi? konuya hakim biri bilgisini paylasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 coupe istemiyoruz herhalde yeni a6 dusunmezmisin? 65 bine dusuk km m5 var mesela? jaguar iyidir kanımca, cls 05ten beri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 coupe cok uyguna bulmadikca dusunmuyorum. audi artik dusunmuyorum :) m5 falan beni asar oyle yaris meraklisi bir adam degilim arabanin hakkini vermem mumkun degil kullanamadiktan sonrada o parayi motora vermeye gerek yok. bana daha cok guzel gorunumlu motoru onemsiz araba lazim yani keske 2.0 cls olsada alsak:) cls ne zaman kasa degistirdi yada degistiricek arkadaslar bilen yokmu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aşağı yukarı aynı rakamlara bende araç bakıyorum tharkas. cls baktımlarım arasındaydı yanlız 2005'te çıkmıştı güncel kasa. 2012 sonunda 2013 modelleri yeni kasa gelecek diye biliyorum. o nedenle vazgeçtim ben. aldığım aracı 4 sene kullanmayı düşünüyorum çünkü. birde vergisi 5.000 tl civarı tutuyordu sanıyorum yıllık olarak. jaguar konusunda pek bir bilgim yok ilgimi çekmiyor. suv bakıyorum ben ağırlıklı olarak. eğer düşünürsen range rover sport bakabilirsin söylediğin rakamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende 4 sene kullanacam tam olarak bi aksilik gelmezse basimiza tabi. evet cls olayi bozuyor o sekilde bende jip dusunmuyorum baska ne olabilir acaba. hm a5 in yeni 4 kapilari cikmis gerci quattro ve otomatik vites olunca fena ucuyor fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben de a5 sportback quattro onerecektim ama iste 70-80k euro civarlarinda. o fiyatlara 4-5 senelik 6.45 falan var ama onlarda da vergi ucuk kacabilir biraz, benzin desen malum =). jaguar iyidir bence de, zamaninda paticikle autoshowa gittigimizde binmistim, herkes begenmisti hatirladigim kadariyla. ama acikcasi o fiyata mercedes glk veya temiz bir range sport dusunurdum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 2011 yada 2012 de tamamen kasa degisiyor cls de muhtemel 2011 martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 70k euro, sıfır a5 sportback 2.0tdi fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Selam, Diğer alacağın modellerde AWD istemiyorsan eğer, A5 sportback'i de quattro alman gerekmez :) 1.8T veya 2.0TDI modelleri mevcut hem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bence xf. Sadece içine bir otur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 60 bin euro ne abiya ne iş yapıyorsun sen birader. Alırken bi 2 bin euro pazarlık yapta bana da taksi çıkması doğan falan alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 prozzak oturdum test surusune falanda gittim ama fiyati aksesuarlarla cok ucuyor ikinci el bulsam guzel bir tane uygun fiyata bir sn dusunmem kesinlikle muhtesem bir araba. para audinin sitesinden a5 yaratma olayina girdim deri koltuk isitma falan derken motor seceneklerinde gosterdigi paranin ustune 7-8 bin euro cikti jant mant koymamama ragmen. orda asil listedeki fiyatlar hep bos audiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 60 bin euroya 2. el temiz bmw falan alamiyor musun yahu turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Selam, EVVETT... (TTnet cıngılııı) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 alinirda azma 3 ile 5 alinir. 3 zaten almam a4 kullaniyordum zaten 5 de ikinci el olur onunda yeni kasasi cikti. digerleri zaten cok pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 THARKAS said: prozzak oturdum test surusune falanda gittim ama fiyati aksesuarlarla cok ucuyor ikinci el bulsam guzel bir tane uygun fiyata bir sn dusunmem kesinlikle muhtesem bir araba. para audinin sitesinden a5 yaratma olayina girdim deri koltuk isitma falan derken motor seceneklerinde gosterdigi paranin ustune 7-8 bin euro cikti jant mant koymamama ragmen. orda asil listedeki fiyatlar hep bos audiler mi? 58.5k euro xf 3.0 66k 2.7d Bilemiyorum spec lerini ama 60 -70k euro range inde bşiler alınabiliyor. a5 sportback i, bir sürücü olarak anlamsız buluyorum. Bir driver's car degil sürüleceksen anlamlı. Süreceksen git a5 coupe al. Bundan ötürü xf olmuyorsa sport sedan veya coupe sedan tarzını yaratan cls diyecegim. Geçen gün yolda vişne cürügü renkli bir cls gördüm. İzledim usul usul :) Tasarım olarak ne kadar çağ atlamış bir model diye düşündüm. Mercedes lerin genel olarak tasarımları bir şekilde kültleşiyor ve eminim bu cls nin yenisi gelse bile bu kasanın yerini dolduramaz ve dolduramayacak. En nihayetinde 3 sene var"mış" kasa değiştirmesine... Mümkünse bu eskilerinden alırsan direksiyon simidi yerine g-string tutmamış olursun :) edit: 2009 modeller makyajlı zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 jaguara para verilmez turkiyede. allah korusun bi sorun ciksa 2 ay parca bekliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 birde sanki parca ingilizmis gibi ford parcasini pound ustunden satmaya kalkiyorlar geldigi yerden bagimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 XF Autoshow'daki favorimizdi :) 60k Euro civarı araba almayı düşünsem bir diğer favorimde GLK bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cls ler pahali di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cls yi sildim tamamen kafamdan. ikinci el 2009-2008 model xf yada a5 coupe den birini alacam sanirim. hangisini daha temiz uygun bulursam artik. yanliz a5den a5 e inanilmaz fark var deri koltuk cart curt koydugun an 10bin euro farkediyor en az. bmw 320c lerde guzelmis fiyatlarida uygun gerci ama pek bakamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bmw 3.30xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 a5 coupe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 a5 coupe cok cezbedici bir arac. ama beyaz renginin satilmasi 2346 sayili kanun hukmunde kararname ile 2 ay once yasaklandi. sebebi caddedeki beyaz a5 sayisinin diger toplam araba sayisini gecmesi ve halki kin nefret ve du$manliga suruklemesi olarak belirtildi. o yuzden yalnizca $ampanya, siyah ve kirmizi kaldi satin alabilecegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fx35 demedim mi lan sana kaç kere. parayı çarçur etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar