Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok Filim Hareketler Bunlar

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

oha hıyarlı adama gülmüyor.

http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v10826/19/61/100000432475359/b100000432475359_103508359673579_1310.jpg

ya şunu arattım yutubda baktım bi skece... yani bu kadar da boş bir güldürü anlayışı olamaz. adam "gerizehalı" diyo çocuğa herkes yarılıyo ben anlamadım yani neymiş bu kadar komik olan. o kadar da kastım komik olcak ehe gülcem diye. yok yani tebessüm bile edemedim
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

hıyara gülenin hıyar kadar aklı yoktur.

genelleme yapanında g noktası kadar aklı yoktur

komik lan gülün işte.

filmi izlemedim iyi kötü diyemem ama
geçen gece/gündüz programına katıldıklarında dedi zaten adamlar skeç filmi diye ilk defa denedik vs.

ben gayet keyifle izliyodum (artık eskisi kadar komik deil hakkaten)zaten pazar gunu başka bişede yok, arada eheh yaptırsa bile kardır hadi hıyarı geç testere skeci ergenüsmnudur nedir o seri gayet yaratıcı idi yani
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten zevk meselesi eywallah
ama bi adam gerizekalı dedi diye komik olmuyor diye yazınca komik olmnuyor hakkatemn şivesi ne biliyim mimiği orda 6 7 skeç boyunca süren bi hikaye.

ayrıca hani hitap etmiyo güldürmüyo dersin ok
ama gülene eşşek muamelesi niye yapıyosn

son olarak bak işte bak,.,. yakalandı elitizm işte

blazkowicz said:

Elinde hıyarlara gerizehalı diyen abuk giyimli tipin nesine gülüyorsunuz, bravo.

abuk dediği şey ankaranın doğusuna gidince her adamın giydiği içlik o sıcak tutması için giyiln şey
gayette hayatın içinden bişe dedemde giyerdi lan aahah rahmnetli ya deyip gülüyorumn hatta ben

bende yatıyorum sinirlerm ccok bozuldeaa yihaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...