Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hıyarlı baba benzeri karakter 30 sene öncede türk sinemasında vardı, 30 sene sonra klonlayıp ilkokul çocuklarını güldürmesi gayet normal. Ben gülmüyorum, çocukluğumda güldüm geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kadroda olan toplu kızı liseden tanıyorum, kız resmen sinema filminde oynadı skeç mikeç. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 filme gitmedim de programda güzel şeyler çıkıyo arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 benim içimdeki çocuk bununla ilgili herhangi bişey gördükçe ölüyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Buyse said: oha hıyarlı adama gülmüyor. http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v10826/19/61/100000432475359/b100000432475359_103508359673579_1310.jpg ya şunu arattım yutubda baktım bi skece... yani bu kadar da boş bir güldürü anlayışı olamaz. adam "gerizehalı" diyo çocuğa herkes yarılıyo ben anlamadım yani neymiş bu kadar komik olan. o kadar da kastım komik olcak ehe gülcem diye. yok yani tebessüm bile edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hadi ordan başımıza marjinal mi olacaksın? marjinal fazlamız var sen direk anarşik ol anarşik nüfusumuz azaldı bugünlerde genşler hep gothluk ne bilem marjinallik peşinde.. ama daha çok gothlk.. goth herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 polis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hey dostum bu forumnda sadece bir polis olaiblir anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hıyara gülenin hıyar kadar aklı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya gülmek bu. gülmek lan. illa sofistike şeylere gülücez kuralı ne zaman geldi ya alla alla herkes elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bunun elitlikle alakası yok aslında, hani gerizekalı kelimesine biraz şive katılıyor diye de gülünmez ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: hıyara gülenin hıyar kadar aklı yoktur. genelleme yapanında g noktası kadar aklı yoktur komik lan gülün işte. filmi izlemedim iyi kötü diyemem ama geçen gece/gündüz programına katıldıklarında dedi zaten adamlar skeç filmi diye ilk defa denedik vs. ben gayet keyifle izliyodum (artık eskisi kadar komik deil hakkaten)zaten pazar gunu başka bişede yok, arada eheh yaptırsa bile kardır hadi hıyarı geç testere skeci ergenüsmnudur nedir o seri gayet yaratıcı idi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Elinde hıyarlara gerizehalı diyen abuk giyimli tipin nesine gülüyorsunuz, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sen izlemeye tenezzül etsen, tipin bir kelimeden fazla ettiğini cahil küfreden söven dedenin o şiveyle modern laf sokmalarına güldüğümüzü falan anlardın. gülüyorum, yanıma da kâr kalıyor. haydin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gülen güler gülmeyen gülmez bu kadar basit. farklı farklı komedi ekolleri var, değişik zevkler var neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 recep ivedik topici sizin flameleriniz ile dolu ama burtonesk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kotu film elestirmekle insanlarin neye guldgunu elestirmek ayni sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 evet olabilir, bu programa o kadar sert bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu da kötü skeç diye düşünüyor eleştirenler ama. ya da filmi izleyenler varsa, onlar. @aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bugun cok guzelsiniz burtonesk, bir yerlerde cay icelim, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya zaten zevk meselesi eywallah ama bi adam gerizekalı dedi diye komik olmuyor diye yazınca komik olmnuyor hakkatemn şivesi ne biliyim mimiği orda 6 7 skeç boyunca süren bi hikaye. ayrıca hani hitap etmiyo güldürmüyo dersin ok ama gülene eşşek muamelesi niye yapıyosn son olarak bak işte bak,.,. yakalandı elitizm işte blazkowicz said: Elinde hıyarlara gerizehalı diyen abuk giyimli tipin nesine gülüyorsunuz, bravo. abuk dediği şey ankaranın doğusuna gidince her adamın giydiği içlik o sıcak tutması için giyiln şey gayette hayatın içinden bişe dedemde giyerdi lan aahah rahmnetli ya deyip gülüyorumn hatta ben bende yatıyorum sinirlerm ccok bozuldeaa yihaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çok memnun olurum efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 allah belasını versin elinde hıyar tutan adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Abi kim neye gülerse güler size ne lan ahahaha çok gülüyorum şu elit tartışmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bu programa gülemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar