Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sockscap yourfreedom ve steam

senko

Öne çıkan mesajlar

ya bu wöw için sockscap ile yourfreedom kurduk ta, anlamadığım bişi var sockscap'a proxy host'u 127.0.0.1 olarak giriyorsun sonra işte ordan wow'un .exe'sini buluyorsun, oyuna ordan girdiğinde yf kullanarak girmiş oluyor
o proxy host'a yf'de ki bağlı olduğumuz serverin ip'sini yazmamız fln gerekmiyor mu? nasıl oluyorda 127,0,0,1 olduğunda yf üzerinden bağlanıyor

ikinci sorumda sockcap kullanarak steam' üzerinden oyun oynayabilirmiyim? yani steam üzerindeki oyunların verileri fln yf ile gitsin?

steam'in .exe'sini sockscap'a ekledim, steamden vidyo fln seyrettim ama yf' gram veri alıp göndermedi?
Sosyal ağlarda paylaş

open vpn'i buldum da nası kullanılacak hiçbi fikrim yok :)
vpn ne zaten onu bilmiyorum daha, sockscap gibi program ekle tarzı bişiler yok bunda
proxy'e localhost yazıp port2u 1080 yaptım ama yf den veri alış verişi olmadı, youtube google fln açılmadı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

VPN, Virtual Private Network'ün (Sanal Özel Ağ) kısaltması olup, ağlara güvenli bir şekilde uzaktan erişimde kullanılan bir teknolojidir. Sanal bir ağ uzantısı yarattığından uzaktan bağlanan makine konuk gibi değil, ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür.
Sosyal ağlarda paylaş

tmmda sockcap kullanınca oraya uygulamaları koyuyorsun ya mesela wow'u sockscap üzerinden oynaıp aynı anda normal yf üzerinden olmadan firefoxtan vidyo seyredebiliom.
ama işte vpn'i aktif ettiğimde herşey yf üzerinden gidiyor sanırım, gerçi ben daha 1bit bile göndermeye başaramadım da vpn üzerinden :)

bide bişide daha merak ediyorum, şimdi ben yf kullanarak wow oynayınca benim latency niye düşüyor ki, türkiye çıkışı yine türk telekomun değil mi? yani ha yf kullanmamışım ha kullanmamışım aynı türk telekom alt yapısını kullanıyorum. Bide yani yf kullandığında senin paketin daha da dolaşıyor, türkiyeden çıkıyor yf ye gidiyor ordan wow'un servelerine geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...