senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya bu wöw için sockscap ile yourfreedom kurduk ta, anlamadığım bişi var sockscap'a proxy host'u 127.0.0.1 olarak giriyorsun sonra işte ordan wow'un .exe'sini buluyorsun, oyuna ordan girdiğinde yf kullanarak girmiş oluyor o proxy host'a yf'de ki bağlı olduğumuz serverin ip'sini yazmamız fln gerekmiyor mu? nasıl oluyorda 127,0,0,1 olduğunda yf üzerinden bağlanıyor ikinci sorumda sockcap kullanarak steam' üzerinden oyun oynayabilirmiyim? yani steam üzerindeki oyunların verileri fln yf ile gitsin? steam'in .exe'sini sockscap'a ekledim, steamden vidyo fln seyrettim ama yf' gram veri alıp göndermedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 steam oyunları steam üzerinden çalışmıyor. atıyorum hl2.exe'yi çalıştırıyor sadece. dolayısıyla senin steam değil oynayacağın oyunu açman lazım yf ile. ancak steami araya karıştırmadan açabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 your-freedom un kendi atraksyonu vardi Openvpn di ismi sanirim. Sitesinde DL linki vardi aciklamali falan. Onu kur direk, socks cap falan ugrasma hic bosuna. direk herturlu programa o ayari veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 open vpn'i buldum da nası kullanılacak hiçbi fikrim yok :) vpn ne zaten onu bilmiyorum daha, sockscap gibi program ekle tarzı bişiler yok bunda proxy'e localhost yazıp port2u 1080 yaptım ama yf den veri alış verişi olmadı, youtube google fln açılmadı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 VPN, Virtual Private Network'ün (Sanal Özel Ağ) kısaltması olup, ağlara güvenli bir şekilde uzaktan erişimde kullanılan bir teknolojidir. Sanal bir ağ uzantısı yarattığından uzaktan bağlanan makine konuk gibi değil, ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hmm, yalnız anladığım kadarıyla bu vpn'i aktif ettiğizde tüm verilerimiz yf üzerinden gitcek, ben öyle istemiyorum ki atıyorum x oyununun verileri yf üzerinden giderken youtube veya torrent verileri normal yoldan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tmmda sockcap kullanınca oraya uygulamaları koyuyorsun ya mesela wow'u sockscap üzerinden oynaıp aynı anda normal yf üzerinden olmadan firefoxtan vidyo seyredebiliom. ama işte vpn'i aktif ettiğimde herşey yf üzerinden gidiyor sanırım, gerçi ben daha 1bit bile göndermeye başaramadım da vpn üzerinden :) bide bişide daha merak ediyorum, şimdi ben yf kullanarak wow oynayınca benim latency niye düşüyor ki, türkiye çıkışı yine türk telekomun değil mi? yani ha yf kullanmamışım ha kullanmamışım aynı türk telekom alt yapısını kullanıyorum. Bide yani yf kullandığında senin paketin daha da dolaşıyor, türkiyeden çıkıyor yf ye gidiyor ordan wow'un servelerine geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Web yönetim ofisine şiakyet edicem seni sdffdg=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahah yok lan ewden bağlanıyorum, okulun leş bağlantısında proxy serverini yanında taşı yine fayda etmez zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Birisi resimli fln bi "yf + open vpn usage for dummies : steam edition" yazsa ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahah aynen çok güzel olur hatta sadece yf + open vpn de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar