Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garfield & Dumbo

dory

Öne çıkan mesajlar

pati albümde width sınırı olduğundan dumbonun boyutu küçüldü tabi.. [upload eden kişi olarakdan] :)

çok iyi olmuş, tavşanımı bekliyorum :) bunlar da odamı süslemeye başlıcak yarından itibaren..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel :]
Dumbo çok daha güzel gözüküyor renklerde.
Garfide güzel :]
Ebatlar-boyutlar tam yerinde olmuş.Ellerine sağlık.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hım filini çok beğendim ( sen beğenmesende :P )
keçeli kalemle boyamak çok zordur ama kasmışssın ve başarmışsın helal olsun garfield da çok hoş duruyo
*!Eski çalışmalarını hatırlar*
ahh bende yapıyodum 29823 tane vardı bole ama sonra işte ne bilim kaybettim falan bak şimdi ya gene mi başlasam :)[signature][hline]Booo
Sosyal ağlarda paylaş

Kutlarım çok güzel olmuş[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Garfield süper olmuş...
Aynen devam et...[üç nokta koyma sendromuna giriyorum yazı yazarken][signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...