Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garfield & Dumbo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hım filini çok beğendim ( sen beğenmesende :P )
keçeli kalemle boyamak çok zordur ama kasmışssın ve başarmışsın helal olsun garfield da çok hoş duruyo
*!Eski çalışmalarını hatırlar*
ahh bende yapıyodum 29823 tane vardı bole ama sonra işte ne bilim kaybettim falan bak şimdi ya gene mi başlasam :)[signature][hline]Booo
Mesaj tarihi:
güzel
hayir değilim banlendim ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Kutlarım çok güzel olmuş[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
güzel olmuş

bence keçeli kullanma kuru kalem daha güzel duruyor.

bi de arkaplan koyarsan çok daha hoş gözükür[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
keçeli kalemle renkleri istediğin tonda tutturmak çok zor hakkaten, mesela benim hayatta yapamayacağım şeylerden biri.. helal olsun başarılı.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
Garfield süper olmuş...
Aynen devam et...[üç nokta koyma sendromuna giriyorum yazı yazarken][signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

• Yeni Oluştur...