dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkadaşlar, birkaç çalişmam daha oldu, ilgilenirseniz sevinirim :) garfieldı kuru kalemle,dumboyu ise keçeli kalemle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 pati albümde width sınırı olduğundan dumbonun boyutu küçüldü tabi.. [upload eden kişi olarakdan] :) çok iyi olmuş, tavşanımı bekliyorum :) bunlar da odamı süslemeye başlıcak yarından itibaren..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sadece çizgiye alışana kadar bu şekilde çiz. sonra özgün çalış...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hey ya neden kimse sallamadı?o kadar mı kötü:([signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Dory gayet hoş ama burda milelt pek kolay yanıt vermiyo... Herkes tatilde galiba... İyi çalışma devamını bekliyoz.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Çok güzel :] Dumbo çok daha güzel gözüküyor renklerde. Garfide güzel :] Ebatlar-boyutlar tam yerinde olmuş.Ellerine sağlık.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Pek hos. Odi'ye tekme basan bir Garfield yapsan... ozel istek uzerine? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ayy:) bak ne dicem?ben bunları aklımdan cizmedim,bana resmi bulur yollarsan cizerim senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 hım filini çok beğendim ( sen beğenmesende :P ) keçeli kalemle boyamak çok zordur ama kasmışssın ve başarmışsın helal olsun garfield da çok hoş duruyo *!Eski çalışmalarını hatırlar* ahh bende yapıyodum 29823 tane vardı bole ama sonra işte ne bilim kaybettim falan bak şimdi ya gene mi başlasam :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 güsell olmus tebrikler...[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 arkadaşlar resimlerimin hiçbirinde ne karbon kağıdı nede başka bi resmin üstünden gecilmesi olayı yoktur.tamamen el emeği göz nurudur:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 süperr olmuş... tebrik ederim...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 her zamanki gibi şaane.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 güzel hayir değilim banlendim ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Kutlarım çok güzel olmuş[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kutlarım tuğba gördüğüm bütün resimlerin gibi şahayne başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 güzel olmuş bence keçeli kullanma kuru kalem daha güzel duruyor. bi de arkaplan koyarsan çok daha hoş gözükür[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 keçeli kalemle renkleri istediğin tonda tutturmak çok zor hakkaten, mesela benim hayatta yapamayacağım şeylerden biri.. helal olsun başarılı.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 up!! :) başka fikri olan yok mu??[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Garfield süper olmuş... Aynen devam et...[üç nokta koyma sendromuna giriyorum yazı yazarken][signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ben yorum yapmıycam pek ne desem yanlış anlaşılıyor sonra :) kendi yarattıgın karakterler varsa onlarıda yolla güzel oluyor baya renkli renkli :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar