Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ho Şi Mingh, Mao Zedung, Çin temalı tişört arıyorum. İnternetten seçip alabileceğim biryer bilen varsa yardımcı olabilir mi? Birde Konu Dışına açmak istemiştim bunu ama yaklaşık 5-6 aydır yasaklıyım sanırım. Yasağıda kaldırırsanız uygun olduğu bir gün iyi olur.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ho şi min tshortünü isteseydin getirirdik vietnamdan hem çin hem ho şi minli mi istiyosun birde anlamadım ben
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Giovanni said: the communist party var ahahaha bunu nerden bulabiliriz ?
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 t-shirt efsane yannız bulan varsa yerini söylesin. gerçi kadıkoy'de t-shirtlere istediğin baskıyı yapan bi dükkan var orayada yaptırılabilir.
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.threadless.com/product/383/The_Communist_Party
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Fistan said: ho şi min tshortünü isteseydin getirirdik vietnamdan hem çin hem ho şi minli mi istiyosun birde anlamadım ben Yok farklı farklı, bir dahaki sefere artık(:
Öne çıkan mesajlar