RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bir saat kadar önce yediğim herşey şuanda klavye ve monitörüm üstünde... bana borçlandın Revenge OF TURKS Guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Osmanlı Tokatı diye guild kurduk Yeni çerili Fatih sultan mehmet Genç Osman Ibn-e sinan Güreşçi_24 XXXFenerbahçeXXX01 Bu arkadaşlara pe'me atarsanız sizi guilde alırlar.Irkımız Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 of ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sırf buraya mesaj yazmak için üyelik aldım. ah siz türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tutsikinin yanında savaşmak gerçekten benim için de bir onur olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Guildin durumu nasıl? 3 arkadaş başlamayı düşünüyoruz oyuna, Türkler hala intikam alıyor mu? Alper tunga oldü mü, ıssız acun kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar