thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 MORTAL ONLINE SKILL AGACI Technique Skills Combat Skills Crafting Skills 1/2 Crafting Skills 2/2 Knowledge Skills 1/3 Knowledge Skills 2/3 Knowledge Skills 3/3 Movement Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 COMBAT SKİLLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Terazine tıkladım +reprep. Ellerine sağlık çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cok ihtiyac olan biseydi eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mage için de yaaaaaaaaap ^_^_^^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 CRAFT SKILLERİ (ARMOR ve WEAPON) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 CRAFTING SKILLERİNİN DEVAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 güzel olmuş eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 CRAFT SKILLERİ (Sideblade ve greatblade eklenmiş hali) KNOWLEDGE SKILL ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 weapon crafting'de eksik var yanlız Advanced weapon crafting'den sonra Sideblade ve Greatblade crafting var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 En son posta ekledim. Bu loreları hazırlamak zormuş zilyon tane knowledge lore var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 SENI YALARIM.. of sonunda bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 KNOWLEDGE SKILLS (BÖLÜM 2/3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 harikasın bunları bitirdikten sonra bi yöneticiye rica edelim de ilk possta toplansın hepsi spoilerlar içersinde daha düzenli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 KNOWLEDGE SKILLS (Bölüm 3/3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 supersin pekii, aceba bunlara primary / secindary diye notta dussen cok mu zor olur? hani malum primary cap 1000, ama secondaryde sinir yok. o bakimdan kafadan char yaratirken sahane olur boyle bir tablonun primary secondary ayrilmis olmasi bitince hepsini topla tek mesajda kafana gore siralayip, bana da bir pm at ben en basa koyar stikilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aa evet primary secondary die ayrısaydın en azından rekleri yazmasan bile o zaman çok ii olurdu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 MOVEMENT SKILLS Bitti sonunda.Umarım işinize yarar. Not:Primary ve Secondary için çalışmaya başladım. Yanlış veya eksik olan yerler varsa şimdiden söyleyin güncel olsun gözümden kaçmış şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 inanılmaz bi calısma.. primary ve secondary icinde eger calıstıgın program izin veriyosa kutuların icini boya abi =)) kırmızı mesela primary pembe secondary falan gibi=) hem isin de kolaylasır kutuları boyamıs olursun edit: textile lore da bi hata olmus wool ironwool falan olması gerekiyodu orda sanırım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çalıştığım program powerpoint sıfırdan çizdim onların hepsini şimdi primaryleri kırmızı secondaryleri yeşil yapıyorum fakat bazı skillerin primary mi secondary mi olduğunu bulmak problem oluyor. Bulabileceğim düzgün bir liste yada onun gibi birşey var mı? Not: Textile Lore u düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mortalwiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mortalwiki 'de çoğu yazmıyor pri mi secondary mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Combat Balance Momentum Feint Laminated Armor Crafting Kallardian Padded Armor Khurite Scout Armor Plate Armor Crafting Khurite Splinted Armor Tindremic Scale Armor Kallardian Lamellar Armor Tindremic Plate Armor Draconigena Armatus Sideblade Crafting Greatblade Crafting Passive Regeneration Damage Assessment Bunların Pri. veya sec. olduğunu bulabilirseniz diğerlerini bitirdim. Örnek skill şeması: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 thewolfram said: Combat Balance/sec Momentum/sec Feint/sec Laminated Armor Crafting/pri(sanırım) Kallardian Padded Armor/sec Khurite Scout Armor/sec Plate Armor Crafting/emin degilim Khurite Splinted Armor/sec Tindremic Scale Armor/sec Kallardian Lamellar Armor/sec Tindremic Plate Armor/sec Draconigena Armatus /sec Sideblade Crafting/sec Greatblade Crafting/sec Passive Regeneration/sec Damage Assessment/sec Bunların Pri. veya sec. olduğunu bulabilirseniz diğerlerini bitirdim. Örnek skill şeması: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar