Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılış hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sphere e açtım çünkü oside oynamıyorum freeshardta oynuyorum belkide sorun shardın herhangi bi hedesinden kaynaklanıyordur

"An instance of UO Patch is already running."

uo yu açmaya çalıştığımda bu mesajı alıyorum
restart attım geçmedi..
bu mesaj genelde uo açıkken bir daha açmaya çalıştığınızda çıkar yanlış hatırlamıyorsam
ancak ctrl+alt+del yaptığımda uo nun veya benzeri hiçbirşeyin + etkileyecek herhangi birşeyin açık olmadığını görüyorum

yatmadan önce macro bırakmam lazım imdat ! :)[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Mesaj tarihi:
valla ben yeniyim uo muhabbetinde kusura bakma,daha yeni öğrendim öldükten sonra n yapacağımı :( yani bi bakıma hala oyunu çözme aşamasındayım :([hline]~Sultan of the Empire Earth~
Mesaj tarihi:
olsun bu saate ayakta birilerinin olduğunu bilmek te güzel :)[hline]
Uçan Sam demiş ki:
Mesaj tarihi:
bu arada bu sorumu hiçe sayınız
kesin bilgisayarda birşey var
herşey benzer hatalar vermeye başladı
sanırım genel bi sorun var neyse yarın format hoş olacak bu kadar error üstüne..[hline]
Uçan Sam demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla tek çözüm genelde format ı basmak oluyorda bundan önceki bilg'de hd yi belki 200 ün üstünde formatladığım için bad sector olmayan bölge kalmamıştı , şimdi de herhalde 30 kere falan formatlamışımdır ki geçen sene aldım bu bilgisayarı , format manyağımıyım neyim hani sorun olsa neyse bazen keyiften format atıyorum :)) zaten dün formatladığım için şu UO oynayamıyorum tekrar kalmiria ya girip client indirmem, oyunu kurmam gerek ama fırsatım olmadı[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Mesaj tarihi:
said:
chagy, 06 May 2003 06:11 tarihinde demiş ki:
valla tek çözüm genelde format ı basmak oluyorda bundan önceki bilg'de hd yi belki 200 ün üstünde formatladığım için bad sector olmayan bölge kalmamıştı , şimdi de herhalde 30 kere falan formatlamışımdır ki geçen sene aldım bu bilgisayarı , format manyağımıyım neyim hani sorun olsa neyse bazen keyiften format atıyorum :)) zaten dün formatladığım için şu UO oynayamıyorum tekrar kalmiria ya girip client indirmem, oyunu kurmam gerek ama fırsatım olmadı[hline]~Sultan of the Empire Earth~

muahah anlattıklarının aynısını ben de yapıyorum
sorunluyuz ya :)[hline]ICQ: 4435695
  • Yeni Oluştur...