dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://team.forsvarsmakten.se/english/ DDB Stockholm'un İşveç Silahlı Kuvvetleri için yaptığı, kendizi takım oyuncusu olarak test edebileceğiniz web sitesi... Siteye girdiğinizde ister kendi takımınızı kurabilirsiniz, isterseniz sitedeki kişilerden oluşan karışık gruba giriş yapıp teste başlayın. El ve beyin kordinasyonu üzerine olan testte yaptığınız hatalar ekip arkadaşlarınızı etkileyip, onların zamanlarından yiyor. http://i47.tinypic.com/2vd021t.jpg http://i48.tinypic.com/1ikdau.jpg tamamen c/p http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=5351 Gelin bi oynayalım, bakalım neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şu an biri bağlı kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mauhauhau abi bi mavi var.. adam beni yakıyor paso.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hmm bu oyundan şunu görüyoruz. takımın en salak olanın kadar akıllı.. 1salak her şeyin içine sıçmaya yetiyor.. yok kendiki mi yapıp adamınkini işaret ediyorum ona rağmen 1kare yapamayan, 6ları ayıklayamayanlar var.. salak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 8 dakka yaptım sora baya zorlaşıyo zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 6dk max.. artık kötü geçerse beni bitiren aptala FUCK YOU -> yazıyorum rahatlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hmm.. bak pratik olmayan arkadaşım.. imleci alıyorsun bi güzel... onunla harf çiziyorsun.. ne sinirlenmişim yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aha koydum çocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://team.forsvarsmakten.se/english/#/private/JC0jCL6EWy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lan adiler 6 ya bassanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 04:17 yaptık ilkinde. iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 angaralı biri vardı hiç yardımcı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2:00:95 yaptık ankaralıya rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mavi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2aw dayım istanbuluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 leipzig geliyo arada evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: istanbullu mavi kim şlaskdf bi de bende leipzig mi yazıyo? mavi benim sende leipzig yazıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yeşil ankara kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Debrecen Samsun 2 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sarı leipzig mavi istanbul yeşil ankara ben bi de boş yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kırmızıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 samsun geldi hoş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar