Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damage olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi şöyleki dün iki tamer olarak biz bir karar aldık, dedik ki bundan böyle wisentleri ezdirmeyeceğiz pklara, bizde sümsüklen zopaylan girişicez diyip combat skilli kasmaya başladık. STR oldu 98, CLub ve Brawling oldu 100. Melee combat desen daha 88de. Ancak arkadaş adama vuruyom gülüyor. Vurdukça gülüyor sinirimi bozdu benim. Adam bana bir ekleştiriyor 17 yiyorum, ben adamın çenesine gemçirince anca 2-3 vuruyor.

Dün gene yumruklarım yüzünden kahkaha atan biri acıdı dediki hacı bırak sen bu işleri ruffian bgli karakter aç. Ben de mortalwikiden baktım ruffian backgrounduna, unarmed technique ve anatomy farklılığı var. Unarmed tech. secondary olsa gerek diye düşünüyorum. Bu durumda keramet anatomyde midir? Öyleyse anatomy kitabına nereden ulaşabilirim bileniniz var mıdır?
Mesaj tarihi:
yok adam çıplaktı yav. zaten zırhlı eleman görünce dalaşmıyorum pek. demin bir kitap isimlerine felan baktım da anatomy galiba damage kaynağı.
Mesaj tarihi:
Anatomy encyclopedia vol I
Anatomy encyclopedia vol II
Anatomy coloring book

Medulide basic vendorda mevcut. Fakat anatomy kastıktan sonra damage assessment kasman lazım onun içinde "A guide to pain" okuman lazım. A guide to pain kitabıda yine medulide combat vendorda mevcut.
Mesaj tarihi:
Anatomy'nin dmgine bir etkisi yok ama bandaj yapman icin sart. Yumrukla adam dovmek istiyorsan, Brawling-Unarmed Tech-Aggressive ve Defensive Stance skilleri yeterli. Hatta bunla ilgili zaten bir baslik/post vardi.
Mesaj tarihi:
abio tamamen senin elindeki silaha bakio

gidip newbie silahıyla istersen her skillin 100 olsun

3-4 ü geçemiosun normal ii yapılmış bi clubla yardırırsın abi 20i 25 i
Mesaj tarihi:
Hitpoint bana avantaj gibi gorunmustu dezavantaj da olabilir tabi. Ben boy uzadikca kritik noktaya saldiri denk gelme olasiliginin dusucegini dusundum.

Damage bonus bi arti ama sonucta boy uzatmak skillden yiyorsa bi avantaji olmali
  • Yeni Oluştur...