samael Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Şimdi şöyleki dün iki tamer olarak biz bir karar aldık, dedik ki bundan böyle wisentleri ezdirmeyeceğiz pklara, bizde sümsüklen zopaylan girişicez diyip combat skilli kasmaya başladık. STR oldu 98, CLub ve Brawling oldu 100. Melee combat desen daha 88de. Ancak arkadaş adama vuruyom gülüyor. Vurdukça gülüyor sinirimi bozdu benim. Adam bana bir ekleştiriyor 17 yiyorum, ben adamın çenesine gemçirince anca 2-3 vuruyor. Dün gene yumruklarım yüzünden kahkaha atan biri acıdı dediki hacı bırak sen bu işleri ruffian bgli karakter aç. Ben de mortalwikiden baktım ruffian backgrounduna, unarmed technique ve anatomy farklılığı var. Unarmed tech. secondary olsa gerek diye düşünüyorum. Bu durumda keramet anatomyde midir? Öyleyse anatomy kitabına nereden ulaşabilirim bileniniz var mıdır?
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Aslında anatomyden ziyade karşındakinin armoruna falanda bağlıdır dmg olayı, anatomy kitabı fabernumda var bildiğim
samael Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yok adam çıplaktı yav. zaten zırhlı eleman görünce dalaşmıyorum pek. demin bir kitap isimlerine felan baktım da anatomy galiba damage kaynağı.
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anatomy encyclopedia vol I Anatomy encyclopedia vol II Anatomy coloring book Medulide basic vendorda mevcut. Fakat anatomy kastıktan sonra damage assessment kasman lazım onun içinde "A guide to pain" okuman lazım. A guide to pain kitabıda yine medulide combat vendorda mevcut.
samael Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aha süper peki bunların alayı primary skill mi?
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anatomy primary skill damage assessment secondary. Ayrıca anatomy intelligence statına +3 veriyor.
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anatomy'nin dmgine bir etkisi yok ama bandaj yapman icin sart. Yumrukla adam dovmek istiyorsan, Brawling-Unarmed Tech-Aggressive ve Defensive Stance skilleri yeterli. Hatta bunla ilgili zaten bir baslik/post vardi.
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Direk damage a etki eden kitap varmi peki
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Neyin dmg'i brawling'in mi? Oyleyse ustteki kitaplardan baska yok dmg'e etki eden. Dex ve Str 'nin fighter olacak sekilde yuksek olmasi lazim ayrica, 100 uzeri yani.
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yok silahlar icin sword gibi, combat vendorun sattklari yeterlidir heralde?
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Unarmed gereksiz oluyor. Bunun disinda, Feint, Breathing,Momentum, Passive Regen fln okuman lazim combatla alakali olarak.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abio tamamen senin elindeki silaha bakio gidip newbie silahıyla istersen her skillin 100 olsun 3-4 ü geçemiosun normal ii yapılmış bi clubla yardırırsın abi 20i 25 i
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Unarmed Technique Dex'inin %20sini mi ne unarmed damage'ına ekliyordu diye hatırlıyorum. Brawling nerflediler ama artık pek iş yapmaz.
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Simdi hatirladim bir de boyun onemli artisi var savasirken. Boy uzadikca hitpoint ve damage bonus artiyor
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 daha buyuk hedef oluyorsun, hem melee hem de archerlar icin. Mageleri saymiyorum zaten.
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hitpoint bana avantaj gibi gorunmustu dezavantaj da olabilir tabi. Ben boy uzadikca kritik noktaya saldiri denk gelme olasiliginin dusucegini dusundum. Damage bonus bi arti ama sonucta boy uzatmak skillden yiyorsa bi avantaji olmali
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 boyun uzun olması kafadan damage yeme şansını azaltıyor. O yüzden başlangıçta hepsini boya vermek daha mantıklı
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aynen bende öyle yaptım diğer att.lar zamanla artıor zaten basta hepsini boya verdim
Öne çıkan mesajlar