Nakre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Selamlar. İlk çıktığı zamanlarda 6 ay filan wow oynamıştım ama daha sonra bıraktım. Yeniden başlamak istiyoruz, çeşitli sorularım olacak, yardım ederseniz sevinirim. 1- İlk wow paketiyle oynayabilirmiyim, yoksa tüm çıkan paketleri almak zorundamıyım? 2- Patcheleri internetten indiremiyorum, arkadaşa indirticem. Direk netten installer olmadan indirebilirmiyim? 3- Karakterim duruyormudur, ne şifre ne username hiçbişey hatırlamıyorum, bunları bulabilirmiyim dersiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 İlk wow paketiyle oynayabilirsin. Ancak TBC içeriklerini kullanamazsın, Blood Elf/ Draenei gibi veya Outlandse geçemezsin. Kısacası 60 levela kadar oynayıp sonra TBC paketi alabilirsin. Bir arkadaşından direk patchleri alabileceğin gibi direk WoW klasörünü alırsan da çalışır. İlk paketinin cd-keyini kaybetmediysen alırsın accountunu ama içinde karakterler olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi tutamayacam kendimi başlığı okuyunca aklıma gelen direk: NEVZADE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar