copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 korkmadım kaybetmekten seni özledim en çok gözlerini son bulur her güzel şey elbet haykırdım yüreğime sabret savruldum rüzgarla beraber görmedi duymadı kimseler ne olurdu birazcık ağlasam kalmazdı ne derdim ne tasam dön artık yetmedi mi keder ömrümüz hızla gelir geçer istemem tenimde başka ten kalbimin sahibi yalnız sen düp düp düp dürüp dürüp dürü dürü dürü düp düp dürü dürü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 pekaziz öyle korkutmuşsun ki dalga bile geçmedi kimse holley sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Biliyorum sanki bunu ben asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 smells like the 90s ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: dön artık yetmedi mi keder ömrümüz hızla gelir geçer istemem tenimde başka ten kalbimin sahibi yalnız sen Burayı okuyunca Ferdi Özbeğen dinliyorum sandım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dartanian said: Biliyorum sanki bunu ben asd dinlemişmiydin yoksa =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @pekaziz işte sadece sözleri yazınca öyle izlenim oluşabiliyor evet ama alakası yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ayrıca forumdaki en huzurlu bölüm burası, korkutma lafı benim lügatımda yok!! :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bence pekaziz çok reröre bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?15,4705072,4705490#msg-4705490 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ee yazıyoruz da öyle takan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: korkmadım kaybetmekten seni özledim en çok gözlerini son bulur her güzel şey elbet haykırdım yüreğime sabret bak şimdi kanka. bold olan yerde kafam karıştı benim. güzel şeyler bitecek ise neden sabredecek yüreğin ? niye bekliyo o zaman ? güzel şey beklenmeyecekse beklemekteki amaç nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Nerde o eski rock şarkılar Copry kızı? =) Klasik pop olmuş bu, tabi dinlemiş biri olarak söledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 güzel şeylerin bitmesine alışık olmalı bünye anlamında biri biter biri başlar kapiş? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 DeepFear said: Nerde o eski rock şarkılar Copry kızı? =) Klasik pop olmuş bu, tabi dinlemiş biri olarak söledim =) onları paylaşmaya korkuyorum henüz noterli değil :D bu gitse de olur gitmese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: onları paylaşmaya korkuyorum henüz noterli değil :D bu gitse de olur gitmese de Çığlık çığlığa haykırmak istiyorum copry... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kapa çeneni plx ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar