Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bugün sitemize sürekli olarak reklam veren WaronlineBots.Tr.GG Büyük bir incelemeden sonra güvenimizi kazanmıştır. Bu Site Nedir ? *Bu Site WarBot'tur yani siz yokken veyahut varken sizin yapmanız gereken Xp kasmak Görevleri tamamlamak gibi olan gereksinimleri Bot kendi yapmaktadır.Genellik ile LeveL Kasmak İçin , Gold kasmak için , Otomatik Healt Yükseltmek için , Sınırsız koşmak için kullanılır. ßende siteden alıntı yaparak özellikleri sizlere sunuyorum. İndirmek Bot kullanmak İndirmemek Kullanmamak Tamamen Size Kalmıştır. İlla sizi indirin diye zorlamıyorum sevgili forum üyelerim. WarBot Genel Bilgi; *-Auto attack *-Sınırsız hızlı koşma *-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama *-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma *-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma *-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme *-Görev yerine ışınlanma *-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız. *-Guild için gerekleri malzemeleri otomatik toplar *-1 Account içinde 2. Karakteri oyuna sokar *-Sınırsız görünmez olmak *-Yaratıkları yanına toplar [Toplu kesmek için] *-İstediği kadar yasaksız konuşabilir. Alternatif Link 1 Alternatif Link 2 Resmi Site = WarOnlineBots.tr.gg [ Artık Wow Bölümüne Değil WAR Bölümünede Bakıyorum ]
Ender123 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 İyi şeyler çok hızlı yayılır :D :D teşekkürler serkan abi sağolasın... [Abi kendine yetki vermeyi unutmuşsun :D :D ]
KudsiPusa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Washe bir paylaşım olmuş ben böyle şeylerden kıllanırım ama meraktan üye oldum kullanmaya başlıyorum TEşşşkürLer....
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 LAN OLM GELİN ÇABUK AHAHAHAHAHAHAHAHA
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 OLM ADMINATOR ALMIŞ Bİ DE NICK HAHAHAHAHAHAHAHHAH ÇÜRÜDÜM
Perfect1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 GErçekten mükemmel bir çalışma sağolasınız
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sağolasınız herşey bizim için.
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bot hakkında sorunlarınız olursa Sam@Hot. Paticik@Hot. Adresinden bize mail atabilirsiniz.
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bu Kadar Mutlu olcağınızı düşünmedim arkadaşlar her gelen gülüyor.
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 HAHHAHAHAHAAHHA BU NE ABİ. http://img34.imageshack.us/img34/9207/amk.jpg
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Adminator said: Bu Kadar Mutlu olcağınızı düşünmedim arkadaşlar her gelen gülüyor. Muhteşem bir insanmışsın.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 BİR TEŞEKKÜR ETMEK BU KADAR MI ZOR? EMEĞE SAYGI
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bir teşekkür edin arkadaşlar emek var orda :D[b][/b]
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Afiyet olsun :) ne demek :P
Öne çıkan mesajlar