Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Gerçek Pumalar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heh bunları yurduma getirtip satmak lasım aslında :) Hale hazırda satılıyorsa bulan olursa kesin söylesin :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lol..
süper ya..
Tuna ile Kuma ya hasta oldum..
nerde satılıyor bunlar??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Mesaj tarihi:
bide nikidas var ona hiç girmeyelim lol adidas ile nikın birleşmesi[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 15 February 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
bide nikidas var ona hiç girmeyelim lol adidas ile nikın birleşmesi

puhhaa, bende bi keresinde kastamonu öğretmen evinde abidas terlikler gördüydüm =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
bende cbny atlet vardı..
2 sene önce cbny diye bir marka olmadığını onun dkny den kopya olduğunu öğrenince dumur oldum =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
If 2 heart ensemble samanlık is be seyran
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
zuahhaha tuna harika yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
pama süper ya[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...