BlitzeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 muhaa çok iyi yaa... koptum walla :)[signature][hline]Let's blitz..! :rock:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 punk alacam bendee hastsı oldum[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nerde bula bılırız punktan almak ıstıyorum bende[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Tuna ile Punk yönetir abi delicesine hasta oldum piyasa sürülmeli muhakkak :)
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 mauahuh almalı bunlardan[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 pump vardı bide kadıkoyde goruodum paso[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 rebeka dan şaşmam :) reebokın super bi kopyasıdır eheh bunları yapanlar turk mu bu arada ? :) biz çok severizde boyle yazmayı mesela her pastahanede pogaça degişik yazılır pagça poça bogça ( valla var bu ) ve aklıma gelmeyen onlarcası :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Everson'dan otesini tanımam[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben bi Abidas diye ayakkabi gormustum oda muthişti :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 mike da var[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 pazarlarda bol bol var favorim: KATTERPİLLER bi de adidasla dalga geçen bir tişört vardı amblemi yaprağa benzetmişler altında ADİHASH yazıyo:) bu arada, eksoz nasıl yazılır bilen var mı?? not: yanlış yazmışımdır kesin not2:sakın "okunduğu gibi yazılır demeyin:).[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41558&page=1[signature][hline]nobody said it would be easy...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 azhauhaha milletin işi yok sahte mal çıkarıo ya[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 huauhauh hepsi komedi :) süper yaaaaaaaaaa..[signature][hline]Your death will be avenged !!!
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 punk a bayıldım.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hahah yanlız kumada ayı resmi var koptum[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bide poma var oda müthis ha bide bende pazardan aldıgım bi esortmn vardı adidas niyetine almıştım dadas cıktı kalite:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kuma gerçekten hoşmuş,alınmalık :).[signature][hline]It Is A Good Day To Die
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 AAHUAHAUHA!!! Yarıldım abi! Bu ne! Tuna süper :D[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 abi bilmiyorsunuz onlar ayrı marka yaw tuna gençliğin yeni adı :D[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 eheh adiclas supermis :) Emrah ve Emral olayına benziyo :) Emral'ın L harfide küçük h ye benziyodu :) [signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard [Bu mesaj Popeye tarafından 03 February 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 pamanin saclar harika:D[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 üzerimde aynı o tip puma marka bi t-shirt var şu an bi an kötü hissettim kendimi :)[signature][hline]
Jinni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Geçenlerde ben de evde bir gömlek buldum Markası: Christofer Dior.... Adam taklit olayını aşmış yeni bir boyut getirmiş :)
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nerden bulursun bunları ya[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Öne çıkan mesajlar