taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Beyler sphere'da STR nin artmasını sağlamak için herhangi bir scp ile oynamamız gerekior mu :) bayagı bir kastık artmadı str. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Lumberjack kes Dövüş yap :) spheretables.scp de mesela asagılara dogru skilleri ayarlıyabiliyorsunuz.Mesela lumberjack kesen adamın strsi daha cabuk artamasını istiyorsun orada bonus stat bonus int fln var onların degerini degirsirirsen olur sanıyorum.Skill artıs hızlarını ayarlar gibi...[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 acıyın lumberjack'lere.. onlar doga du$manı degiller aslında.. kesmeyin efendiler..[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 hmm, dexer falan kesince daha mı yavaş artıo str, ozaman mage kesince hiç artmıodur ??[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 ya biz de ßilioz onLarı da her seyi ayarladık hatta EhlenA bile ayarladı gene olmadı !! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Taz becerememiş olabilir misin :D Bizim serverda herkez meraklı meraklı denedi ve hızlı artmaya basladı...[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 ya orc ne alaka yaa ayarlayamamısmısım aptal mıyım ben töbeee... oLm sphere a bişiler oldu durup dururken adamların statları falan düşüyo ya napçam ben :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ph aç str ye belki gelir str flm hangi serverda kasıosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: TaZmAnYaK, 11 Ağustos 2002 03:38 tarihinde demiş ki: ya orc ne alaka yaa ayarlayamamısmısım aptal mıyım ben töbeee... oLm sphere a bişiler oldu durup dururken adamların statları falan düşüyo ya napçam ben :((( Bence Revision'a geç.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 tamam güzelde mesajın atıldıı tarihte ne revision u ve r si bile yoktu auauh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 poashudyahdhuahumazhuzahsah bu konuyu yenileyen arkadaşı kutluyorum :D[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Neden up ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ehehe sırf komedi olsun diye nerde kasıodunuz str beraber kasalım brook da demiş revision a geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dedim bu ne lan taz bi str skripti ayarlayamadımı hehe tarihe bir baktım 2002 :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yannıs yazmıssındır...[signature][hline] www.sindarin.gen.tr Sindarin Uo www.tr-scripting.com TR-Scripting ADmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Nerden nereye :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar