Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şimdi öncelikle kendi durumumu anlatayım. ufakken çok zayıf bir çocukken romatizma geçirmişim, penisilin ve stereoid dayadıkları için göt göbek büyük biriydim liseye kadar. lise de yatılı okumanın faydası ve belki ergenlikten dolayı normal gayet fit bir haldeydim. 1.85 boyum var şu an mesela. ancak üniversiteyi asıp mmorpgye falan asılınca göt göbek arttı tekrar malum. 2 senedir falan baya kilo aldım. şu an 110 civarıyım. bi 90 olmayı hedefliyorum. şimdi sabahları 1 saat kadar yürüyüş koşu yapsam yediklerime dikkat etsem bu kiloyu ne kadar zamanda veririm. illa bir spor salonuna mı gitsem. bir karate salonu var buralarda ama apaçi mekanı. hem de o işler var mıdır bilmem. ne tavsiye edersiniz. spora abanayım mı, diyet mi yapayım ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 1 sene yediklerimi çok değiştiremeden, sadece kısarak ve günde 4-5 km yürüyüş yaparak 30 kilo verdim bir senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 blazkowicz said: 1 sene yediklerimi çok değiştiremeden, sadece kısarak ve günde 4-5 km yürüyüş yaparak 30 kilo verdim bir senede. valla bravo kaç kilosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 spora başla yediğine dikkat et yeter. disiplin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bugün bi 8 9 km tempolu yürüdüm. bacaklarımın anası ağladı. ama iyi geldi baya. devam edelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Rahatsızlanırsınız abi, birden yardırmaya başlamayın 8-9km :P Mesafeleri yavaş yavaş arttırın, dizlerinize yazık, hele ki 110kg'yeseniz. Bence öncelikle hayatından abur cuburu, ekmeği, poğaçayı çıkartıp yeşillik + az yağlı et, bolca sebze, su gibi seni aç bırakmayan bir diyet yarat kendine. (doktora da gidebilirsin daha önce hiç denemediysen) Daha sonra bir defada 9km yürümek yerine 2km'den başla ve yavaş yavaş uzat mesafeleri. Sadece yürümekle de kalma. Bir de bunları yaparken sıkılmamaya gayret göster. Amatör olarak bir spor dalıyla ilgilensen aslında eğlenceli de olur. Ne bileyim kickbox yap ya da yakın dövüş ilgini çekmiyorsa tenis oyna, yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şimdi günlük 4 5km yürüyorum minumum. yürüdüğüm parkurun uzunluğu tam belli değil sanırım bi 250-300 metre var. eskiden top sahasıydı sonradan park falan yaptılar etrafına parkur yaptılar oradan çıkarım yapıyorum ama 10 15 tur atıyorum orada belki daha fazla tam saymıyorum. hızlı tempolu yürüyorum daha koşmak için hazır değilim sanki, bi yarım tur koşunca bacaklarım çok fena acımaya başlıyor ayak bileklerine doğru. şimdi spor salonu bakıyorum da keçiören de buralara yakın netten. çok bir şey bulamadım. belediyenin varmış ama hem biraz uzak hem belediye diye çok düşünmek istemiyorum. var mıdır buralarda bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yanlız 10 km yürüyüş yapıyorsan onu düzenli yapmalısın.Çünkü Aksatmaya başlarsan yine kilo alırsın.Düzenli yapamayacaksan her gün 10 km yerine 3 km yürü ama düzenli yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 spor salonuna bir ay gidip bir ortama bak bence. Çünkü dışarıda yürüme/koşmak her zaman mümkün olmuyor. Salonu seversen spor yapmak daha kolay gelir hem biraz da body yaparsan vücudun güzel şekle girer. Yemek işini nasıl yaparsın bilmem ama mutlaka düzenli spor yap. Ne çok aban ne savsakla, düzenli yap. Kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 her yerde söylüyorum yine söylicem. 3.5 ay oldu diyete başlıyalı 17 kilo verdim mesela. çok da güzel oldu. hele gençsen kiloyu vermen daha kolay olur , metabolizma hızlıdır felan. iyi yemekte yersin spor niyetinede dizi izlerken jeneriklerde koşuyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nası bir diyet yapıyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 selam yaz başı 90 kiloydum. Akşam yemeğini kestim.Her gün 1-1.5 saat arası hayvanlar gibi koştum.3 ayda 80 oldum.2 aydırda kilo korumak ve şekillenmek amaçlı body çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Buyse said: nası bir diyet yapıyorsun mesela sabah kahvaltı işte 2 avuç içi büyüklüğünde peynir. arada tost. öğlen 3 lahmacun falan. arada korn fileks akşamda sebze 10 kaşık kadar. basit mantığı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bende bu pazartesi başladım diete 2 senede 80 kilodan 116 gibi bi rakama gelmişim artık bi dur demenın zamanı geldı dıye bakalım ıyı gıder umarım abur cuburu kestım sımdılık cay kahveyı sekersız ıcmeye basladım ekmek yemıyorum aksam hafıf yıyorum bakalım sımdı asırı kılolu oldugumdan ılk ay bıraz fazla kılo gıder dıye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben 80den 107 yaptım diye üzülüyodum :p ilk başlarda çok rahat gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 easudh bende 1 2 ay oncesıne kadar o kılodaydım bir tartıldım oha dedım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benim de kilo almam lazım, bi öğün atlasam 3 kilo birden veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar