Robbiie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 0c0000005 , addr=0a40a2 in FixObj bu hatayı alıyorum ve server kapanıyor nedeni neolabilir ? yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Valla ilk defa görüyorum...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 NotoriuS; Post sayın yükselsi diye post atmasan ?[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 N'olcak yükselsin post sayısı isteyen kasar, isteyen problem yapmaz kendi bilcekleri iş.*boşverin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya grave bebesi nie her şeye karışıon adam bilmio dio neden her topicde kavga cıkartıosun? bi tarafların mı kalkık? post kasan kim belli oluo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şurda 1 tane insan gibi yardım mesajı olsaydı ne olurdu? işte paticik bu yüzden gidiyor... sorunun cevabına gelince: malesef aram exception kodlarıyla iyi değil, yardım edemicem. :([signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Exception code=0c0000005, addr=06179a, in Main Loop Buda bende var :( Sanırım aynı.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr-Scripting Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 BurayaBaksaniz Belki Yardimci Olabilir[signature][hline]www.tr-scripting.com Acildi..... By The Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Mike-Matriachi, 28 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: ya grave bebesi nie her şeye karışıon adam bilmio dio neden her topicde kavga cıkartıosun? bi tarafların mı kalkık? post kasan kim belli oluo zaten İlk once bi aynaya bakmayı denermisin? Adabını takıl. Senin gibi Seviyesiz insanlarla muhadtab olmam, Ben orada sAdece Insanlar bo$ bo$ postları atmasının bir anlamı olmadıgını soylemek istiyorum ama ne yazıkki senin kapasiten bunu anlıyacak gibi degil.[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Tr-s... oradada yok bu hata :)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Sexy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Xharlon said: Arion, 17 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Exception code=0c0000005, addr=06179a, in Main Loop bu da save failed hatasına yol açıyor. Hemde Burda Demis :) [Bu mesaj The_Sexy tarafından 28 Temmuz 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: GraveCursed, 28 Temmuz 2004 13:30 tarihinde demiş ki: said: Mike-Matriachi, 28 Temmuz 2004 10:21 tarihinde demiş ki: ya grave bebesi nie her şeye karışıon adam bilmio dio neden her topicde kavga cıkartıosun? bi tarafların mı kalkık? post kasan kim belli oluo zaten İlk once bi aynaya bakmayı denermisin? Adabını takıl. Senin gibi Seviyesiz insanlarla muhadtab olmam, Ben orada sAdece Insanlar bo$ bo$ postları atmasının bir anlamı olmadıgını soylemek istiyorum ama ne yazıkki senin kapasiten bunu anlıyacak gibi degil. Senin her topicte kavga cıkardıgını biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar