Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Son bir iki gündür raidlerde falan 1-1.5 snde bir bir anlık takılmama oluyor oyunda. Fps desen iyi seviyede, lag desen normal seviyede...nedir bu? windows 7 ile alakası yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 64 bit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 64bit var takilmio bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Miraul said: 64bit var takilmio bende +1 ama bi aydır wowa girmiyorum dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evet 64bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 guildde birinde de 64 vardı takılma sorunu varmıştı. bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 64 te bendede vardı hatta xp ye gerı dondum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yükleme sürelerinde bi artış var 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende win 7 64 bit kullanıyorum ama öyle bi sorun yaşamıyorum gayet güzel ve düşük latency ile oynuyorum. Alakalı olacağınıda sanmıyorum arkadaşlar regedit ile latency düşürme adı altında bi sürü sayfa çıkıyor google da win 7 için olanını yaptım o kadar. Xp'den hiç bi farkı yok latency olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar