Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Merhaba arkadaşlar ben oyunda yeniyim nasıl level kasabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 az önce bir arkadaş WarBot paylaştı bunu açtım sürekli attack yapıyor bunu ben nasıl istediğim yaratıga saldırtcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tut kızım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 neye geçmiş olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ALINTI coskun64 *Warßot *-Auto attack *-Sınırsız hızlı koşma *-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama *-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma *-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma *-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme *-Görev yerine ışınlanma *-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız. waronlinebots.tr.gg ALINTI Bunun kullanımı nasıl 3 saat içinde 17 oldum ve oyunda pek birşey bilmiyorum ben yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyunda yeni forumda eski olabilirsin her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nden böyle diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Karnok1 önerirmisin bende indiriyimmi programı harika bir şeye benziyor ingilizlerden bıktım hep kesiyorlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 balonunu da al git lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu tip öküzler niye hep seviyesi düşük taktikler kullanmaya çalışırlar ki? Kullanımını bilmiyor ama kullanarak 17 olmuş asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sam, save us!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sam slack ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ib veya chosen admin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar