Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Merhaba arkadaşlar ben oyunda yeniyim nasıl level kasabilirim ?
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 az önce bir arkadaş WarBot paylaştı bunu açtım sürekli attack yapıyor bunu ben nasıl istediğim yaratıga saldırtcam
Karnok1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ALINTI coskun64 *Warßot *-Auto attack *-Sınırsız hızlı koşma *-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama *-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma *-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma *-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme *-Görev yerine ışınlanma *-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız. waronlinebots.tr.gg ALINTI Bunun kullanımı nasıl 3 saat içinde 17 oldum ve oyunda pek birşey bilmiyorum ben yardımcı olun
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyunda yeni forumda eski olabilirsin her an
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Karnok1 önerirmisin bende indiriyimmi programı harika bir şeye benziyor ingilizlerden bıktım hep kesiyorlar beni
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu tip öküzler niye hep seviyesi düşük taktikler kullanmaya çalışırlar ki? Kullanımını bilmiyor ama kullanarak 17 olmuş asdf.
Öne çıkan mesajlar