karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 evet cidden almıyorlar rolda oynamak isterken 2 kere denedim 2.sinde kabul aldım neyse 1'i çok komikti yannız :p.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 proje güzelde yapan adam yakışıklı ama türkiye bu işler olmaz sophere rulaz amuanmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Background yazımında her ne kadar esnek olacaksakta biraz hayalgücü olması şart. Dediğimiz gibi bizim için oyuncuların dragonlance bilgisi değil rol yapmaya yatkın olmalıdır. Tabiki "30 str ile doğmuştum. Babam hasta anam yastaydı. 10 yaşındayken yolda katana buldum ve 10 gün mezarda takılarak grandmaster pk oldum" diyen birini kabul etmeyeceğiz.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ben rol'de fazla bulunmadım, forumlarına da belki iki bilemediniz üç kere giriş yaptım. Kabul görmüş bglere bakmıştım da o zaman oynadığım rol yapmanın zorunlu olduğu shardın kabul edilmeyen bglerle arasında fazla bir fark olmadığını görmüştüm. Belki benim bulunduğum shardın yönetimi fazla katıydı bu konu da ama oynayan oyuncuların %99'u çok güzel rol yapıyordu yani.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar