there Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Evet Arkadaşlar Beara Dragona Binmek İçin Verdatayı Değiştirdim Michelangelo İle Verdatayı Patcledim Ve Sphere Şu Hatayı Verdi Ayrıca Client 2.0.3 de Açılmıo Gri Sayfada Kalıyor Yazılar Felan Gelmior Sphere ın Verdiği Hata Şu... Arama Yaptım Fakat Çözemedim ERROR:(sphere.ini,26)Undefined keyword 'DisabledSubBagSell' ERROR:(sphere.ini,116)Undefined keyword 'AGREE' CRITICAL:Error Pri=2, Code=0, Desc='VerData: Read', in g_VerData.Load FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Clientin acılmamasınn sebebı ultımanın page yapmamıs olman ola bılır degerını malesef bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ERRORsphere.ini,26)Undefined keyword 'DisabledSubBagSell' Zorm yada Evo dll yi silmissin çözüm ya tekrar koy yada sphere.ini den bu satırı sil ERRORsphere.ini,116)Undefined keyword 'AGREE' aynen üstteki gibi sphereden agree yi sil CRITICAL:Error Pri=2, Code=0, Desc='VerData: Read', in g_VerData.Load verdatanı bozuk yapmıssın sen sphere nin okudugu verdayı orginal tut. uo nunkini seninkisi yap mesela clienti editle hex ile verdata.mul değil verdata.xxx yap client verdata.xxx i okusun sphere verdata.mul u (orginal i okusun) FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! gene anlatmaya gerek varsa sphere nin kurulu oldugu dizine bak sphere ini sphere exe nin yanındamı ona bak c:/sphere/sphere.ini mi ona bak vs vs bi çok sebebi olabilir arama yap hatta[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Çok Saol Tcpip Dediğini Yaptım Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar