Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 External hard disk var, western digital. Torrent'ten ne cekersem direk oraya kaydediyorum. Burda bir sikinti yok ama ne zaman torrent'ten indirdiklerimi extract etmeye calissam, winrar ilk baslarda hizli basliyo daha sonra %30'larda acayip derecede kasilip butun bilgisayari kitliyo. External'dan, internal bi hard disk'e extract edersem bi sikinti olmuyo direk tikir tikir extract ediyo. Varmi bi fikri olan, derdi nedir arkadasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ee usbden mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 externalları sadece depolama amacıyla kullanmak daha mantıklı. torrent gibi veya winrar açmak gibi hem yazma hem okuma işlemi için çok kullandığım zaman benimki de kafayı yiyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 daha onceden yoktu boyle problem yeni basladi ya. kafayi yedirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hiç belli olmaz externalın sağı solu, o external gidici olabilir, en kısa zamanda yedeğini al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bugün daha 5-6 aydır kullandığım hdd e hddlife isimli bi programla bakim dedim health %55 görünüyor ne ya bu başlangıçta da herzaman gözden geçirme yapıyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 wd nin çalışma mantığını bile bilmiyorum ben, aleti aldım ama ne zaman kapanıyor, kendinden mi kapanıyor, bazen kapanmıyor o zaman tuşu mu kullanıyoruz hiçbir fikrim yok :P açıkken xp de başlamıyor bazen, bazen başlıyor. ilk defa bir teknoloji aleti bu kadar ilgimi çekti dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 her açılışta tarama yapma sorununun çözümünü yabancı bi forumda buldum buraya da yazayım windows>çalıştır>cmd komut satırına>fsutil dirty query d (d diski olduğunu varsayarsak) eğer kirli/dirty derse>chkdsk d: /f /x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar