chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu oyunu zorluk derecelerine göre 3 kere bitirdim hard da biraz kasıldım ama karakterim çok sağlamdı :-D Eer bölümlerle ilgili sorunlar varsa yardım edebirim... Oyunu üç kere bitirmeme ve bütün görevleri tamamlamama rağmen Chapter 1 de Tombs lar vardı onları bir türlü bulamadım,bir kitapta tombs ların yeri yazıodu ama 3 oyunda da nerde olduklarını bulamadım valla sırf tombs ları bulmak için tekrar oynıcam...bulan varmı tombs ları :-?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Seyımı dıyon o kutuphane nın arkasındakı acılmayan kapıyı acınca tombs benzerı bı yer cıkıyordu orayımı dıyon...[hline]A little less conversation a little more action please
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Tomb kapilarinin yaninda hep bir chest durmakta ve bu chestler ancak "ceremonial" hede hodolerin icine konulmasiylan acilmakta. Bu hede hodoleride simdi tam olarak nerdeydi hatirlamiyorum, tombun ( Temple da olabilir ama adamin yaninda bir tabut gordugumu net hatirliyorum) tekinin icindeki bir dwarftan alabiliyodun.
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ceremonial,üç tane ceremonial alıodum bi yerden sırasıyla onlara koycam dimi dragonutpia nın dedii kütüphane arkasında ki kapıda herhalde öyle açılıo , teşekkürler ben bi yeniden başlayıp neymiş şu tombslar bulmaya çalmışiiim :lol:
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Biri Ceremonial Sword. digeri Ceremonial Arrow du 3. sunu tam hatirlamiyorum shield olabilir... Zaten hepsini o dwarfin arkasindaki tabuttan aliyodun. Bu arada o kutuphane acil susam acil misali bir lafla aciliyodu. Disardaki kiz la konusup icerdeki hatunu ikna edince sana soyluyorlardi Halekum mu aleykum mu ne biseydi hehe.
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hehe aleykum :lol:, yeniden başladım aldım o ceremonical mıdır nedir zımbırtılarını da , kasiyim dedim very diffuclut ta full PVP de oynuyorum Prison da 6 tane örümcek gelio...... bi öldüremedim.. bir de bard şeçmiştim neyimizeyse,bu oyun bu zorlukla bilmiyorum yani nasıl bitcek,zaten tombs ları buliim bırakırım :-p
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 e o gorev yapılması zorunlu görevlerden biri degilmiydi?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ya ben 3 ceremonic zımbırtıyı koydum hala 1 mezar var dedi, başka açıklamada yok, quest bitmedi. chapter 2 ye geçtim silindi lol bide ilk chapterda bazı evler var, kapı önlerinde güneş saati var hepsinin ,kapısı kitli, need key diyo bunu çözen var mı?[hline]WoW - Swg - Ao
bega Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 walla ben de chapter 2ye geçtim ama o ceremonial zımbırtılarını ben de nereye koycaamı bulamadım... zati 2. chaptera geçince önceki görevler silinio. ama inat ettim,wizard olarak tekrar başliip bulmayı denicem.[hline]*bega the poor student*
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ya açılmayan kapılarının yanında kutucuklar oluyodu içlerinden yırtılmış kağıtlar çıkıodu , hiç okumamıştım onları , okuyunca anladım muhabbeti , ayrıca zorunlu olan görev oh creatures ları bulmak yada öldürmekti
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Invulon, 05 May 2003 13:56 tarihinde demiş ki: e o gorev yapılması zorunlu görevlerden biri degilmiydi? Yok optional quest. Bir parcayi bir inn deki thiefi ikna edip ya da kesip aliyoduk. Guanletin oldugu inn di sanirim (hani sonra bizim oluyor) O disarsinda saat olan kapilar bildigim kadariylan sadece wizard olup Clocktower quest i alinca acilabiliyor. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 06 May 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yok ilk parçayı moonmask miydi neydi orda gilles miydi herifin adı ne bizden oleff yerine ona götürmemizi istiodu tombs ları , istersen ona götürüodun , istersende konuşuodun bağrıodun falan alıodun onun elinden bi tanesini o da kaçıodu,yanlış hatırlamıorsam..[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Öne çıkan mesajlar