simonare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arkadaşlar önemli olduğunu düşündüğüm ve birazda acil çözüme ihtiyacım olduğu düşündüğüm bi konuyu buraya yazmaya karar verdim. RC 4.0.2 bildiğiniz gibi genişlemiş altyapısıyla geldi fakat şöyle bir sorun var telnetten resycn çekerken sorun yaşıyorsunuz nasıl derseniz: 1 kere resycn çektiğinizde hiçbir sorunla karşılaşmıyorsunuz fakat resycn'yı bitirmek için tekrardan r tuşuna bastığınız zaman server takılı kalıyor ve konsolda hiçbir komut işlemiyor. kısaca sadece resycn'yı localden yani serverden bitirebiliyorsunuz. buda rev 4.0.2 altyapısıyla çalışırken sorun teşkil edebilecek bi durum. Bunu nasıl çözeceğimiz konusunda bilgiye sahip olan arkadaşlar lütfen buraya yazsın. dipnot: bu sorunu telnetten başka sphere console' de de gördüm muhtemelen tüm konsollarda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bide dün bi ara restart attığımda kendinden sorun düzeldi fakat tekrardan restart attığımda tekrarladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
06ocean06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 alal bende sorun çıkmıyor telnetten r-r çekebiliyorum senin makinende sorun olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Hayır başkalarındada aynı sorunun yaşanıdğını öğrendim. sen rc yi çektiğin linki bana yollarmısın belki farklılık vardır aklıma başka birşey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 40.2 genel sorunu bu!! Sadece Sphere konsolundan tekrar resync aldığınızda düzeliyor.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Haklısın fakat olay şuki 3-4 tanıdığımda bu sorun yaşanmamış ona karşılık 3-4 kişide de bu sorun var benim bildiğim yani belki versiyon sorunudur ben öyle düşündüm tabiki yinede bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Evt Sorun u Bende Yaşıyorum. Telnet den Resync Atamıyorum.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar