Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 komik deilsin be hacı. olsan valla bir troll olarak tutunmanı ilk ben isterim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bence fena değil ya, bir tebessüm ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bana mı dedin lan onu. ağzını yırtarım senin caaaart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cuce said: defne yaprağından tacı, en güzel bakirelerin elleriyle yapması gerekiyor yalnız. bide o Taclar sadece heykellerde altın, normalde defne yaprağı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fede said: bana mı dedin lan onu. ağzını yırtarım senin caaaart yok arada adam vardı silinmiş. bu arada sokakta nasıl bulunur ki lan o yapraklar öyle altın değil yeşil olsa da olur da nerden bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar