Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tavsiye bekliyorum. Başım belada. Kız sardı cidden. Uzunca anlatmaya gerek yok şöyle oldu böyle oldu. Güzel değil ve salak bu arada. NİYE İSTEMİYON OLUM diyenler için hani...
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ciddi yalnız. Trollemeyi mümkünse az seviyede tutalım - hiç yapmayın demicem trollük farzı bu forumun - garbıca gitmesin pls.
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 güzel değil ve salaksa onun suçudur. git la filan bişey de.
tertemizinsan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 salak da olsa karsindakini adam yerine koyup direkt ol. direkt ol derken ''salaksin'' diye degil de, baskasindan hoslaniyorum, senden hoslanmiyorum vs.vs.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben boktan bir kafeye götürüp tekrar görüşür muyuz diye sorduğunda inşallah demiştim.
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAH
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kız teklif yapsa reddetçem gidecek. Sarıyor ama teklif de etmiyor, bişi de diyemiyorsun haliyle. Teklif etse hayır diyicem zaten bu daha kötü. :S
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cons said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAH AHHAUHAUHAUHAUH TOO
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cons said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAH ABİ BUNE AJDASKJDKLASDLKJASDKLJASDJKLASDJLASKJDASKLDASKLDJADASDASFSFD
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ilgilenme, sorularına hıhı ve ııh dan başka yanıt verme, gerekirse hiç yanıt verme, sallama, yanında baska kızlardan bahset, sıkılır gider zaten
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yakasından tutup silkele, sonra da SENİN DERDİN NE LA diye höykür suratına
Yuco Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: bırak, geri dönerse gelişine vur
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cons said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAH
Öne çıkan mesajlar