Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Yaf kafayı yicem ya:( çok pis uykum var ama uyuyamıyorum böyle yatıyorum neblim sonra bişi olmuyo:) yani insan yatınca gözünü kapatınca hele yorgunsa çat diye gider ya o yok bende işte nekadar yorgun olursam olayım yatınca uyuyamıyorum bu yüzden uykum sürekli ileri doğru kayıyor 20 saat ayakta durup 8 saat uyuyorum 4 saat 4 saat ileri kayıyor 20 saat sonundada yatıp uyumada değil onda bile yatsam bir yere imkanı yok uyuyamıyorum kesin bi yerde bişi yaparken sızmam lazım neblim tv izlerken yada tel bağlarken sızmam gerekiyor ama gidiğ yatağa yatınca asla uyuyamıyorum belkide sürekli bişiler düşündüğüm yüzündendir mesela nebula ethernal bugını uyumadan önce bulmuştum?:P chemical lighti havalı tüfeğe kullanmayıda uyumadan öcne bulmuştum led board yapma fikride ozaman çıkmıştı kapıma hidrolik takmaya uzaktan kumandalı lambayı yazlıktaki ortadan yarılmış tekneyi tamir etmeye çalışırken neyi kullanmam gerektiğinide uyumadan önce bulmutşum yani uyumadan önce bisürü fikir çıkarıcağına UYUSANA ULAN hayret bişii[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 git birşeyler yak rahatlarsın, gevşersin belki.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 flame throweri yazlığa götürdüm ama ühühühü![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bende uyuyamıyorum. Dön dön dön dön bir bakıyorum saat olmuş 3. Ah en sonunda uyuyorum bir uyanıyorum saat 5 sonra sıkıyosa yat. Ühühü. Son çare rüyamda CoD oynuyorum şu sıralar işe yarıyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Alışacaksınız...[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Valla ben arkaplanda film olmadan uyuyamıyom onu dinlerken zıbarıveriyom kendi kendime.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yatmadan önce süt iç ağırlık çöker üstüne biraz uyursun, tabi ben biraz daha adult versiyonunu uyguluyorum bazen, 2 bira içiyorum tamamdır 10 saat deliksiz :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eğer çok yorgunsan uyuyamazsın. ben de eğer gerçekten "çok" yorgunsam dönüp dururum. kafa dolu oluyo öyle durumlarda, gün boyunca seni yoran şeyleri bir daha bir daha yarı rüya yarı düşünce yaşıyosun. çok kötü oluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 psikolojik bu olay bence. uyuycam diye yatma, yoksa kasılırsın yatakta, kazık gibi olursun. alışkanlık olduğu için yat, zorunlu olduğu için yatma.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bende bazen aşırı yorgun olunca uyuyamıyorum. Böyle her yerin ağrır ya bacaklar falan torba gibi olur işte o zaman uyuyamıyom. Çünkü bacaklarım falan hafiften gıdıklama hissinde ağrır.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Emaleth, 28 Temmuz 2004 09:47 tarihinde demiş ki: kafa dolu oluyo öyle durumlarda, Kafan her zaman doluysa, uyumaya şartlaman gerekiyor kendini uyumak için. Öte yandan uzun süre çalışma kapasiten oluyor. Ama bir yerden sonra beynin süngerleşiyor. Ayrı mesele.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ben bi kere bi oyunu bi günde bitirmiştim. O yüzden gece uyuyamamıştım. ne zaman gözümü yumsam karakterin yerine ben geçiyom son bölümü oynuyom boyuna koşuyodum yani. kafayı yicektim. 50 kere falan uyandım. Eskiden 7/24 uo oynarken bile olmazdı böyle[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 o bişiymi ben uo oynayıp sabahladıktan sonra okula giderken serviste yarı uyanık wall of stone falan attığımı görüyordum:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bende uyuyamadım delı gıbı sıcak busarı off off[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 grup toplantılarına gitmeye başla. sonra içindeki tyler durdenı açığa çıkar. korkma bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 su ıkı gundur benım cok bozuldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 uyuyamama gibi br durumum hiç olmamıştır, bi şekilde ya sızarım ya da kendimi kasarım uyurum.. *!Aniden Lgs'den bir önceki gecesi aklına gelir* Bir tek o gece uyuyamamıştım adam akıllı, şimdi öyle bir problemim olsa direk alkol alıp kendimi gevşetirim sonrada bi güzel uyurum.. edit: bu yaşına geldin hala emote öğrenemedin aptal pati seni.. cık cık cık [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 28 Temmuz 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 uyku düzeni? o da ne? cidden paticik olarak bi grup terapisine filan gidek herkes cok dengesiz uyuyo da bi kaç ay sonra binaların üstünde pati işareti olursa, bankalar çökerse benden değil :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benim uyku düzeni çok enteresan genede 4 4 ileri gidiyo ezan gibi hergün kayıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: voic3, 28 Temmuz 2004 11:13 tarihinde demiş ki: valla ben hareket edecek kadar bile yorgun olsam çok rahat uyuyabılıyorum. ayrıca dengeyede girdi uyku sistemim. çok mutluyum. yaptığın şey cinayet sebebidir :) aynı şey bendede var uyuyamıyorum gece 2-3 e kadar[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Aegean, 28 Temmuz 2004 11:22 tarihinde demiş ki: uyku düzeni? o da ne? cidden paticik olarak bi grup terapisine filan gidek herkes cok dengesiz uyuyo da bi kaç ay sonra binaların üstünde pati işareti olursa, bankalar çökerse benden değil :P ben dayak yemem sadece seyrederim yalnız onu baştan söyleyeyim :P[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hehe koyun sayın birebir... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar