Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusu olduğu halde uyuyamamak

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Yaf kafayı yicem ya:(
çok pis uykum var
ama uyuyamıyorum
böyle yatıyorum neblim sonra bişi olmuyo:)
yani insan yatınca gözünü kapatınca hele yorgunsa çat diye gider ya

o yok bende işte
nekadar yorgun olursam olayım yatınca uyuyamıyorum
bu yüzden uykum sürekli ileri doğru kayıyor 20 saat ayakta durup 8 saat uyuyorum 4 saat 4 saat ileri kayıyor
20 saat sonundada yatıp uyumada değil onda bile yatsam bir yere imkanı yok uyuyamıyorum kesin bi yerde bişi yaparken sızmam lazım neblim tv izlerken yada tel bağlarken sızmam gerekiyor ama gidiğ yatağa yatınca asla uyuyamıyorum

belkide sürekli bişiler düşündüğüm yüzündendir mesela nebula ethernal bugını uyumadan önce bulmuştum?:P chemical lighti havalı tüfeğe kullanmayıda uyumadan öcne bulmuştum led board yapma fikride ozaman çıkmıştı kapıma hidrolik takmaya uzaktan kumandalı lambayı yazlıktaki ortadan yarılmış tekneyi tamir etmeye çalışırken neyi kullanmam gerektiğinide uyumadan önce bulmutşum

yani uyumadan önce bisürü fikir çıkarıcağına UYUSANA ULAN

hayret bişii[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

flame throweri yazlığa götürdüm ama ühühühü![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende uyuyamıyorum. Dön dön dön dön bir bakıyorum saat olmuş 3. Ah en sonunda uyuyorum bir uyanıyorum saat 5 sonra sıkıyosa yat. Ühühü. Son çare rüyamda CoD oynuyorum şu sıralar işe yarıyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik bu olay bence. uyuycam diye yatma, yoksa kasılırsın yatakta, kazık gibi olursun. alışkanlık olduğu için yat, zorunlu olduğu için yatma.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 28 Temmuz 2004 09:47 tarihinde demiş ki:
kafa dolu oluyo öyle durumlarda,

Kafan her zaman doluysa, uyumaya şartlaman gerekiyor kendini uyumak için.

Öte yandan uzun süre çalışma kapasiten oluyor.
Ama bir yerden sonra beynin süngerleşiyor.
Ayrı mesele.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi kere bi oyunu bi günde bitirmiştim. O yüzden gece uyuyamamıştım. ne zaman gözümü yumsam karakterin yerine ben geçiyom son bölümü oynuyom boyuna koşuyodum yani. kafayı yicektim. 50 kere falan uyandım. Eskiden 7/24 uo oynarken bile olmazdı böyle[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

o bişiymi ben uo oynayıp sabahladıktan sonra okula giderken serviste yarı uyanık wall of stone falan attığımı görüyordum:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

uyuyamama gibi br durumum hiç olmamıştır, bi şekilde ya sızarım ya da kendimi kasarım uyurum.. *!Aniden Lgs'den bir önceki gecesi aklına gelir*
Bir tek o gece uyuyamamıştım adam akıllı, şimdi öyle bir problemim olsa direk alkol alıp kendimi gevşetirim sonrada bi güzel uyurum..
edit: bu yaşına geldin hala emote öğrenemedin aptal pati seni.. cık cık cık
[signature][hline]My poor friend me...

[Bu mesaj -xception- tarafından 28 Temmuz 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim uyku düzeni çok enteresan genede 4 4 ileri gidiyo ezan gibi hergün kayıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 28 Temmuz 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
valla ben hareket edecek kadar bile yorgun olsam çok rahat uyuyabılıyorum. ayrıca dengeyede girdi uyku sistemim. çok mutluyum.

yaptığın şey cinayet sebebidir :)

aynı şey bendede var uyuyamıyorum gece 2-3 e kadar[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 28 Temmuz 2004 11:22 tarihinde demiş ki:
uyku düzeni? o da ne? cidden paticik olarak bi grup terapisine filan gidek herkes cok dengesiz uyuyo da bi kaç ay sonra binaların üstünde pati işareti olursa, bankalar çökerse benden değil :P

ben dayak yemem sadece seyrederim yalnız onu baştan söyleyeyim :P[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...