fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 valkiriye de söylsene bi build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ben aghanim kasıyorum, daha iyi bi stun etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o atack speedle ne criticali vurucak lan alternatif itemlar iyiymiş ama o olur portal + bkb işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Oce4n said: Pestiye brutalizer + mjollnir kasılır. abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 portal çok saçma bi item. biri alıcak diye alıyosun. bot da saçma, oyundaki 10 adam da bot almasa herkesin parası kendine kalır, daha güzel itemlar yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yalnız sitede bloodhunter item build baktım başlarken 6 tane runes of blight alın diyor bana çok saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyun komple saçma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aynen abi ne o büyüler ışıklar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ağaç yürür mü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gençlerin beynin yıkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 HOM ISRAILE YARDIM YOPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konunun gidişatı beni ziyadesiyle mutlu ediyor gençler, devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ve konu ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abvblizzard said: HOM ISRAILE YARDIM YOPOYOR Ekmek dealt 3000 critical damage on trolled topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 night hound'a shroud çıkmak istiyorum ben bi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bugün ilk defa oynadım süpernoob dediler kicklediler :( halbuki noob oyununa girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dotanın oyunu çıksın artık honun cıvığı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 HON'un yapımcıları kodlamada küçük afrikalı çocukları kullanıyomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyunlar gençleri otistik yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ving Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abvblizzard said: HOM ISRAILE YARDIM YOPOYOR dfghdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar