there Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Evet arkadaşlar mesala bi katanayı eline aldığında playerın invul olması için katana scp sine bi satır ekleyebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 on=@Dclick src.invul on=@equip src.invul on=@unequip src.invul [yanlıs oldu invis yapmışım ben] [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2004 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Valeron Doğru Sölemiş.. Katanayı Eline Alan Adama Invul Vermesi Yerine +Hits Vermesi Daha Güzel Olur Bence on=@equip src.str=( + 5) src.dex=( + 5) on=@unequip src.str=( - 5) src.dex=( - 5) Gibi ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Erutan, 27 Temmuz 2004 09:49 tarihinde demiş ki: on=@Dclick src.invul on=@equip src.invul on=@unequip src.invul güzel bi bug abuse: **player katanayı sürükliyerek eline alır ->invul olur **player elindeki katanaya çift tıklar -> invulluk geçer **player katanayı unequip yapar-> invul olur...Paşalar gibi dolaşır.. if (&statf_invul) gibi birşey kullanarak invul olup olmadığını kontrol ettir..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Valeron, 27 Temmuz 2004 10:56 tarihinde demiş ki: iyide adam invul olunca birisinede vuramaz . burda hata var adam vura bilir . sadece canı gitmez[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 [events e_olumsuz] on=@gethit return 1 on=@equip src.events e_olumsuz on=@unequip src.events -e_olumsuz hiç kafanız çalışmıyo ha :p[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: there, 27 Temmuz 2004 09:33 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar mesala bi katanayı eline aldığında playerın invul olması için katana scp sine bi satır ekleyebilirmiyim? soruya bak hizaya gel soruya göre cevapladım ben gerisi beni ilgilendirmez... ha sorsun peki bunu şeyini nasıl şeylerim desin cevabını veriyim karşıma geçipte bana nutuk cekme[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 on=@dclick equip src.invul 1 on=@equip src.invul 1 on=@unequip src.invul 0 arkdaşım bu satırları eklersen istediğini elde etmiş olursun. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar