Dolis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Arkadaşlar weplada bir hostu şikayet etmek istiyorum nasıl replay alırım ve nasıl şikayet ederim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cevap veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 replay olayını hallettim hangi siteden ne şekilde şikayet edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 valla veplanin kendi sitesine eskiden topic aciliyordu su anda bende bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mail atarsın replayi ve şikayetini, de tam olarak hangi adrese atarsın bilmiyorum. kanalda yazar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bunlarla uğraşma HoN oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evet inat etme gel hona pc problemin falan yoksa. key lazımsa mailini pm at bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Wepla kaldı mı hala ya? 1,20c deilmiydi o. Yeni dota mapları kaldırıyomuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 alu sen s2 games marketing'de falan mı çalışıyorsun birader herkesi hon'a geçmeye ikna ediyorsun falan =). bu arada wepla bitik gerçekten, iccup veya eurobattle.net te falan oyna. bir de yeni patchli xnape falan vardı habire reklamı yapılıyordu ama nasıldır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sana lazımsa invite sana da vereyim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok accountum var da oynayacak düzgün adam bulamıyorum, hayır noob da değilim ama takımda illa quit oluyor falan filan adam gibi 1600lere falan gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Wepla gg ya. Yinede hesap isteyen olursa özel mesaj atsın vereyim takılsın. Hona geçicem bende hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 wepla bitik illa oynucaksan collided map aç 10.snde 6 divine kas milleti delirt tavsiyem garenada level kasıp turkiyenin high level room'larından birine girip orada oynaman. benim yaptığım, 2-3 arkadaş toplanıyoruz herkes 2-3 arkadaşını çagırıyor kendi aramızda 5v5 çeviriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 techies i tinkerı mortredı falan o kadar özlüyorum ki arada gözüm kararıyo tam giricem weplaya sonra vazgeçip hona giriyorum hona eksik kalan heroları eklesinler artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 techies :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 centaur traxex doom falan vardi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 centaur'u özledim valla burnumda tütüyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 HOn a bi bakiyim ya =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yolladim key dolis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 E Hona yeni hero eklemiyorlarmı zamanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 eklyiorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar