Deacon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Eğitime açmadım çünkü burası daha çok hit alıyor. Bizim gerizekalı ders müfredatına göre, deney meney yapmadan bir teknik rapor yazmam gerekiyor. Bunun için de veri falan toplamam lazım işte onu da netten bulucam artık. Bana hakkında istatiski çalışma yapılmış, karşılaştırma yapabileceğim verileri olan ve bir de ortaya en basitinden bir hipotez atabileceğim bir konu lazım. Örnek: Ülke kişi başına düşen gelir ile ülkedeki ar-ge yatırımları arasındaki ilişki. Mesela bu konuda hipotez olarak "Ülkelerin geliri arttıkça, arge yatırımları artmaktadır" gibi bir şey ortaya atabilirim. Ayrıca istatistiki verilerden yararlanarak çeşitli ülkeleri karşılaştırıp ortaya somut bir şeyler çıkartabilirim. Uzun yazmışım biraz ama cidden tutuştum. Bilgisayar bilimleri alanında bir konu çok daha iyi olur ama artık her türlü konuya açığım. Troll'e falan da açıktır belki aradan bir fikir falan gelir aklıma. yardım pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hit alıyor diye buraya açmak??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Taşınma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hit alıyor diye açtıysan konu dışına açsaydın bari, azıcık da alakası olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: Taşınma sebebi. degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar