radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dışarda oynayaydık ya havalar da mis gibi, amatör ruhumuzu korurduk hem
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 belediyenin okullar için yaptırdığı spor salonlarıda kiraya veriliyor artık onlardan uygun bir yerde olanı varsa düşünülebilir uygun fiyata(benim bildiklerim kartalda ve fikirtepede işe yaramaz o yüzden :D) radagast +1 bahara girdik sayılır artık bir sorun olmaz dışarda diye düşünüyorum tabi yinede bir hava durumuna bakarız kararlaştırmadan mokoko said: daha once yazmıstım ztn. eğer enka uyarsa size, bu kadar kişi baya iyi bi fiyata kiralayabilirz. saatlik tek pota 90, çift pota 180 tl diye hatırlıorm ben. eğer olur derseniz sahayı ayarlamaya çalışırım istediğiniz zamana.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Saatlik tek pota için 90 çok para, sokak olsun, oksijeni bol olsun, zaman sınırı olmasın. havalar güzel nasıl olsa.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Khelben said: salondan yanayım (tu) İstanbulda sabah yazdı şimdi kış sokak işi yaş
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cumartesi olsun dışarıda olsun havalar güzel
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ya sizi etkilemezse belki izmirde de oynamak isteyen yeterli insan çıkar ve belki ben salon ayarlayabilirim :D var mı İzmir'de böyle bi aktivite isteyen insanlar?Konuşayım salon işini ben...
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu anı beklediğini biliyodum. Bi de böyle bi durumda +2'im var benim 2 uzun insan
Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Salon güzel olur , ama dışarıya da okim ben, Maltepe sahile gelin isterseniz arada Tolga Tekinalp falan geliyo ahah.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Herkes fikir belirtince en iyi ve ortak olanı kabul ederiz o zaman. Ben havalar güzel dedim ama m.köy de şu anda berbat, salon olsun temiz olsun fikri çeliyor aklımı. Birde, İzmir çık aradan.
rLx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben de gelebilirim özelliklerim 1.83 boy nispeten fena olmayan şut iri fiziğin sağladığı rebound avantajı ortalama pas skilli üstün zeka takılırım yani
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bırakta bunlara biz karar verelim dostum, o beyaz ...
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 1.85 1.86 boy sanırsam 110 kilo iri fizigin sağladıgı hıc bı avantaj yok lısede basketbol oynarken bılegımı kırıp amelıyat oldugum ıcın zıplama gıbı olaylardan korkuyorum hantalım belki şut atarım =) gelmiyim ben easudh
rLx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dreagloth said: Bırakta bunlara biz karar verelim dostum, o beyaz ... dude ya can judge anything but the mentality i own. cuz ya know it jus ownZZ! yeah. and my white ass is not that much white dude ! türkçesi Adamım AKARIM
Or1on Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 jacabo said: 1.85 1.86 boy sanırsam 110 kilo iri fizigin sağladıgı hıc bı avantaj yok lısede basketbol oynarken bılegımı kırıp amelıyat oldugum ıcın zıplama gıbı olaylardan korkuyorum hantalım belki şut atarım =) gelmiyim ben easudh ben seni hep gözümde zayıf biri olarak canlandırmıştım.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bende gelebilirim, ama dizimde hafif bi sakatlık var. çok koşmam :D
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Herkesin içinde bir tek senin gelmene karşı çıkabilirim. Hem senin geleceğin açısından, sakatlık falan çıkmasın, hemde bizim moralimiz açısından.
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Pha said: Salon güzel olur , ama dışarıya da okim ben, Maltepe sahile gelin isterseniz arada Tolga Tekinalp falan geliyo ahah. aha ben de maltepedeyim ya basket oynayacak adam bulamıyorum oynayalım beraber bi ara :)
Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hotdog da gelicekse Hell de gelsin. Pozisyonları yazın çocuklar birbirinizi tutarsınız, Hotdog'ın bi maçta masadaydım sanırım ama hiç hatırlamıyorum ya.
Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ne demek Rada oynarız tabi, yazın burda olursam.
Öne çıkan mesajlar