Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: Vingthor said: wot anı hemen bir anı. mat sınavına tek başıma girdim 3 hafta önce. asistanlardan birin koydular başıma. eşşek kadar anfide ikimiziz. nese ben zorlanmaya başladım sorularda falan öfleyip püfledim heralde. geldi şöle bi baktı. sonra başladı konuşmaya falan. dedim hatırlamıyorum çok matematik falan. bunu geçemezsen ben seni çalıştırırım dedi. eheh saol ama okulda dikkatim dağılıyor falan dedim. bana gelirsin dedi. net. açık sözlü. dedim dikkat dağınıklığı problemim var ben tek başıma çalışabiliyorum falan. sıkıyorum kurtulmak için. önemli değil başka şeylerde yaparız dediği noktada kekelemeye başlayıp veririm ya bu sınavda kız arkadaşımda bekliyor sonucu falan dedim. çok zeki diilsin sen peki sen bilirsin dedi. karşılaşıyoruz arada okulda. tip tip suratıma bakıp heh edasıyla kafayı falan çeviriyor. abi. neden ? seviyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 helal olsun. işte özlenen cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abicim erkek adamsın. vurup geçiceksin bu kadar basit.karşına özel bir insan çıkar ona saygını gösterirsin.kızlar çok masum düşünüyor mu zannediyorsun.kızların yaptığı bu tür hareketlerin çoğunun altına o erkekle yatma isteği var. bir akşam birşeyler içelim. birgün birşeyler yapalım. bana gel film izleyelim. bana gel kahve içelim. ya bizim de musluk bozulmuş. ben daha önce de söyledim her durumda OLM TAMAM KESİN SEKS denecek birşey yok.ama kalkıp da gay gibi abi kahve içmeye çağırdı ama kesin siyaset tartışıcaz ehe demeye de gerek yok. erkeksen fırsat bulduğunda değerlendireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Aluriel said: amfide olur dememiş ama eve çağırmış. hamle yapılsaymış amfide olurmuş. ama çirkinse asistan hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet güzel değilse midesizliğin gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: abicim erkek adamsın. vurup geçiceksin bu kadar basit.karşına özel bir insan çıkar ona saygını gösterirsin.kızlar çok masum düşünüyor mu zannediyorsun.kızların yaptığı bu tür hareketlerin çoğunun altına o erkekle yatma isteği var. bir akşam birşeyler içelim. birgün birşeyler yapalım. bana gel film izleyelim. bana gel kahve içelim. ya bizim de musluk bozulmuş. ben daha önce de söyledim her durumda OLM TAMAM KESİN SEKS denecek birşey yok.ama kalkıp da gay gibi abi kahve içmeye çağırdı ama kesin siyaset tartışıcaz ehe demeye de gerek yok. erkeksen fırsat bulduğunda değerlendireceksin. keita gibi gelişine vole eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Vingthor said: wot anı hemen bir anı. mat sınavına tek başıma girdim 3 hafta önce. asistanlardan birin koydular başıma. eşşek kadar anfide ikimiziz. nese ben zorlanmaya başladım sorularda falan öfleyip püfledim heralde. geldi şöle bi baktı. sonra başladı konuşmaya falan. dedim hatırlamıyorum çok matematik falan. bunu geçemezsen ben seni çalıştırırım dedi. eheh saol ama okulda dikkatim dağılıyor falan dedim. bana gelirsin dedi. net. açık sözlü. dedim dikkat dağınıklığı problemim var ben tek başıma çalışabiliyorum falan. sıkıyorum kurtulmak için. önemli değil başka şeylerde yaparız dediği noktada kekelemeye başlayıp veririm ya bu sınavda kız arkadaşımda bekliyor sonucu falan dedim. çok zeki diilsin sen peki sen bilirsin dedi. karşılaşıyoruz arada okulda. tip tip suratıma bakıp heh edasıyla kafayı falan çeviriyor. abi ALLAH BELANI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bizim bölümde kadın asistan yok lan of. hani fantezinin fantezisini bile yapamıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Topuklu ayakkabı giymeleri asistanların yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Erkeksen fırsat bulduğunda derlendireceksin görüşü göreceli bir şey olduğundan bir şey diyemicem ama kızların niyeti konusunda sipeyskek haklı. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Aluriel said: evet güzel değilse midesizliğin gereği yok. gideri vardı. boşta olsaydım alırdım net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bizim kadın asistanlar bizi şaapar, o derece sert insanlar sert derken taş diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bıyıklarıda var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ilk kez biyoistatistik dersine girdim bugün. erkek fatma terimi bu kadından çıkmış. direk erkek lan. ben daha az atarlı konuşuyorum ki çok vurgulu falan konuşurum böle. bildiğin HÖTHÖT konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: abicim erkek adamsın. vurup geçiceksin bu kadar basit.karşına özel bir insan çıkar ona saygını gösterirsin.kızlar çok masum düşünüyor mu zannediyorsun.kızların yaptığı bu tür hareketlerin çoğunun altına o erkekle yatma isteği var. bir akşam birşeyler içelim. birgün birşeyler yapalım. bana gel film izleyelim. bana gel kahve içelim. ya bizim de musluk bozulmuş. ben daha önce de söyledim her durumda OLM TAMAM KESİN SEKS denecek birşey yok.ama kalkıp da gay gibi abi kahve içmeye çağırdı ama kesin siyaset tartışıcaz ehe demeye de gerek yok. erkeksen fırsat bulduğunda değerlendireceksin. kuyruk&acı? edit: yazamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne oluyor lan açtığım topicler patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 alem buyse kral sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 patlamaya çok müsait bi topic ama normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mokoko said: bıyıklarıda var mı? yok lan mmg de gelen asistan güzel bi hatundu, yüzü falan, ama sert bi kişiliği vardı bi de laboratuara bi asistan geliyo bayan, o da sert bi tip zaten mühendislik olduğu için en fazla 2 genç bayan öğretmen hakkımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne kuyruk acısı irin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 35te çükünüz düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 35buçuk dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 düşmez düşmez merak etmeyin. yalancı fede :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 35 e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aha drama da çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar