karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 he aynı durum önümüzdeki günlerde benimde başıma gelicek beni evine davet etti akşam kalcam hatta . napiim hafiften sürttüriim mi? nasıl atak yapılır onuda bilmiyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 değdir kaç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mnahuahuahauhauhauha karabekar ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bizim servis şöförü bütün kızları götürüyo var ya kötü espri evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nasıl da çarpıttın ya,nasıl hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 valla çarpıtmadım bunu demeye çalışıyorum en başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 4s kuralı nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nickin müzmin bekar olsaymış daha efsane olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya önümüzdeki hafta konuyla ilgili bi durumum var yardım lütfen aynı yerde çalışıyoruz kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada içilen kahve 3ü bi aradaysa elizabethin selamı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 okuman gereken 4 filozof onlar Socrates Simon of Faversham Dimiter Skordev Hui Shi bunların tüm eserlerini oku. kadınlar hakkında alim olacan.. hepsi vermek için sıraya girecek öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ha o zaman sunu soyliiim.sinyal vermeyen direk ne istediğini açık açık söyleyen hatun da var.kahve içmek istediği zaman kahve içmek istiyorum.sevişmek istediğinde sex diyen.denk gelip de tökezlemeyin aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 keske denk gelsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kızlar onları saklıyorlar biz bulamayalım diye.. ben bi kız çetesinin bu kızları öldürüp gömdüğünü bile duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aquila said: keske denk gelsek. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 irin said: ha o zaman sunu soyliiim.sinyal vermeyen direk ne istediğini açık açık söyleyen hatun da var.kahve içmek istediği zaman kahve içmek istiyorum.sevişmek istediğinde sex diyen.denk gelip de tökezlemeyin aman diyim bulana veya getirene tam 100bin lira vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dasaaa said: kızlar onları saklıyorlar biz bulamayalım diye.. ben bi kız çetesinin bu kızları öldürüp gömdüğünü bile duydum.. bu şaka değil, gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aquila said: keske denk gelsek. AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Oo 100 bin tamam getireyim tanıyorum bisürrü.mamalarıyım hatta ben bunların sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 barnacle said: irin said: ha o zaman sunu soyliiim.sinyal vermeyen direk ne istediğini açık açık söyleyen hatun da var.kahve içmek istediği zaman kahve içmek istiyorum.sevişmek istediğinde sex diyen.denk gelip de tökezlemeyin aman diyim bulana veya getirene tam 100bin lira vericem. erkek sözü ver sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nikahı da basarım ama. ev yaparım üstüne. bulduğun kıza, yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dasaaa said: okuman gereken 4 filozof onlar Socrates Simon of Faversham Dimiter Skordev Hui Shi bunların tüm eserlerini oku. kadınlar hakkında alim olacan.. hepsi vermek için sıraya girecek öle.. hemen başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 irin said: Oo 100 bin tamam getireyim tanıyorum bisürrü.mamalarıyım hatta ben bunların sdfg hobarey!! işte girişimci gençlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 irin bizi ciftlesttirt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 irin in söylediğine bakılırsa kızların da abazası varmış lan yeni bi tartışma başlatıyorum, seks istemek abazalık mıdır değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar