Overlord Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Processor : AMD Athlon 64 3200+ @ 2000 MHz Mainboard : K8 Neo2 plat Physical Memory : 2048 MB (4 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT Hard Disk : WDC (200 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD_RW ND-3540A Monitor Type : Samsung S/M 753DF - 16 inches Elimde boyle bir bilgisayar var kaça gider fikrim yok kasa + monitor 2 parca satmayı dusunuyorum(tek tek satmayı dusunuyorum yada alıcı cıkarsa anakart cpu ekran kartına felan), ankara'da yada 2.el takas yapabilecegim yer varmıdır misal kasa ile lcd monitor tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dükkandan takas seni baya zararlı çıkartır.. donanımhaber'de ve burda falan tek tek satarsın, her gün aynı ilanı update edebiliyorsun.. garanti durumunu veya ne zaman aldığını yaz foto falan ekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet kadıköy ve mecidiyeköyde yüzlerce 2. elci var ama çok para vermizler. gerçi dh'da falan da satsan pek bir şey çıkaramazsın bu sistemden ama yine de teker teker forumlarda satmak daha mantıklı. edit: angaraymış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bilgisayarcılar falan çöp parasına alıyorlar herşeyi, zamanında arkadaşımın bilgisayarı için kadıköyü dolaşmıştık 2. elini 30 liraya sattıkları rame 5 lira falan teklif ediyorlardı. Bilgisayar satışlarında en iyisi yakın çevreye falan satmak, forumda parça parça iyi para getirir ama atıyorum adam main boardu ister, satarsın sonra gerisine talip çıkmaz, o makineyi çalıştırcam diye zararına board almak zorunda kalırsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar