sadriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkadaşlar warcraft 3 frozen throneyi kurdum snra 6.66b die Aİ map indirdim ama çalışmıyor sownloadın içine attım mapi basıorum üstüne bot atma yeri gelmior gelincede easy.. fln yapıorum olmuor start diorum bu sefer aynı yere dönüyor patch 1.20c ne yapmalıyım özelden atarsanız sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 patch'i guncelle duzelir. Artik dota mapleri 1.20c de calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 peki yine 1.20c mi yükliim yoksa baska bi patchmi yükliiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1.24c yüklemen lazım sanırsam. en güncel olanı oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar