dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değiştir kısımlarına tıklayıp yeni ülkeler ekliyebiliyorsun hatta.. semih cumhuriyetini ekleyelim bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 önceki sayfada yaptım ben o espriyi orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 semih cumhuriyeti kimseye bagli degildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 KOSKOCA İMPARATORLUĞA YAZIK ETMİŞLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu commonwealth ülkeler fransada daha fazla ingiltereden. dünyadaki ufak adaların %70i filan fransızların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aquila said: semih cumhuriyeti kimseye bagli degildir! her semihin kalbinde bi elizabet kraliçe değil midir peki ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 stajdayken çok vaktim vardı. CIA factbook u bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 herkesin elizabeti kendine kralice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 başımın tacı elizabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fransızlarınkiler tırt.ingilizlerin hindistandaki sömürü olayında nirvanaya ulaşmalarının yerini hiçbirşey tutamaz, amerika bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 amerikanın öyle bi olayı yok zaten. sıçmışlar direk. fransızların ki genele bakarsan çok daha fazla. afrikanın anasını ağlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o ufak adalardan birini alıp kendi ülkemizi kuralm.. olmadı dünya savaşı çıkarsa gidip el koyalım işte.. misal darfur'da sınırda bekleyen zencileri de halk olarak sömürürüz bi süre, çalışsın itler.. neyse, o değil de bizimkiler fıstık gibi adaları pis yunana vermiş ben ona hala kırgınım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fransa her alanda oldugu gibi kolonilesmede de sacma salak, ise yaramaz yerleri almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi fransızlar kültürel olarak çok iyi yerleşemediler.tamam fransızca konuşan birçok zenci var ama ingiltere direk toplum bilincini yok edip insanlarda beyin bırakmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 onların olanı onlara verdik. o adalarda asimilasyon bile yapmamışız lan. bi girite bi kaç aile yerleştirmişiz. onu da benim dedem giritten gelmiş diye kullanıyoruz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adamlar bildiğimiz OT ile onlarca yıl hindistanı sömürmüş lan daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sanırım garbagedaki en ciddi konu bu sizinle gurur duyuyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 60 sene önceye kadar dünya elmas piyasası tamamen fransanın elindeydi lan nası saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hintlilerin log cetvetili ezbere bilmesi var bi de. dayamışlar detveli adamlara sonra gelsin bilgisayar mühendisleri, gitsin matematikçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi sen şimdi sömürgecilikte fransa ingiltereden iyi diyorsan burda yanlış var, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iyi demedim. değişik bi tat, yeni bir heyecean dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bütündünya'nın bu ayki sayısında güzel bir türk göçü yazısı var bu arada. daha doğrusu kürdün türk boyu olduğunu macarların ve ingilizlerin nasıl kanıtladığını sonra ingilizlerin nasıl yok lan yok diiller siz girin birbirinize falan gibi akıllarına girdiğini anlatıyor. ingiliz kürte diyor ki 'yalnış oynadın abi bacağı oynicaktın yalnış oynadın' diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benim kalbim o adalarda kaldı fede.. memleketime bak.. bayburt, yozgat, kahta falan var.. bi de adamların adaya bak.. lesbos.. bizimkiler gerçi ona da at, eşek adı vermiş.. midilli.. ne alaka yaw lesbosla midilli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 düz halkız abi. bakıyolar adada eşşek var. eşşek adası diyolar. bakıylar adada sakız ağacı yetişiyo sakız adası diyolar. o kadar düzüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar