Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Yazımından anlayan arkadaşlar

NaneliSeker

Öne çıkan mesajlar

İncelersen sende yarım saat içinde anlarsın.Zor bişey değil.
Bi sorunun varsa açıkla yardımcı olalım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Client yazılmaz editlenir![signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım valahi clienti editlemen için ne yapıcagına baglı eger resim eklemk istiyosan gumpeditor lasım ama eger loginkeyleri ile oynamak istiosan hexworkshop lasım eger yazıları ile oynamak istiosan bunun içinde hex editor lasım ben bunları biliorum daha varmı bilmem ama yapıcagın seyi soylemende yara var[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

Senin için bunları öğrenmek bir
Tık kadar yakın..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Sosyal ağlarda paylaş

Client yazılır, bakınız: Krios' Custom Client, WildGenie Client v.s.
Ama şuan piyasada olan Origin'in clientlarından bahsediyorsanız, onlarda sadece değişiklik yaparsınız.

Connector: Bağlantı programıdır, client'i launchlar v.s. Mesala Sylveria şuan bir connector kullanmaktadır.

Client: İstemcidir. Sunucuya bağlanmaya yarar.
[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand
Forever, amen
'cause I am what I am what I am what I am, hey
Forgive me, baby

[Bu mesaj -Aeris- tarafından 26 Temmuz 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabi connector dediginizde benim aklıma client degil Vb ile yapılan direk client a geçişi saglayan aynı zamanda serverdaki degişiklikleri patch ettirebilicegimiz bi program gelir.Bu tür conn lar önceden nebula,kolayoyun,quaxis te vardı. Benim bildigim ise şu an slayertr de var...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Temmuz 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende cikartiyom güzel bir client ama en fazla ömrü 5 dk :) sonra client göcüyo halendaha ayarlayamadigim olay ise clientin arkasindaki kale resmini kaldiramadim kodu ne idi onun ya 5500 olcak ama o arka plandi her nese kendinize iyi bakin.İyi calişmalar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 26 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
tabi connector dediginizde benim aklıma client degil Vb ile yapılan direk client a geçişi saglayan aynı zamanda serverdaki degişiklikleri patch ettirebilicegimiz bi program gelir.Bu tür conn lar önceden nebula,kolayoyun,quaxis te vardı. Benim bildigim ise şu an slayertr de var...

yaparım updateine kadar connector üzerinde update filan yaparımda boşverin ya en sadesi cliente çift tıkla gir sevmiom janjanlı şeyleri :)

said:
_Dalamar_, 26 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
Kim almış originden asıl source codeunu ya? veya yeni bir metodmu çıktı .exenin source kodunu verende bizim haberimiz yok :) 0 dan uo clienti yazılması codeu olmadıkça imkansız...

Dissassembly byte byte bit bit böl ayır çek çıkart rulezz dünyada insanın yaptığı hiçbişi kalıcı değil hani

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Temmuz 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...