NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaşlar Client yazımından kimler anlıyor acaba? ama iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 peki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İncelersen sende yarım saat içinde anlarsın.Zor bişey değil. Bi sorunun varsa açıkla yardımcı olalım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Client yazmak derken connector yazmakmı yoksa client editmi? Diyelim ben biliyorum "kimler biliyor diye sormuşun" ne işine yariyacak benim veya başkasının yazmayı bilmemiz :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya arkadassım sen ne istedgi soylemiosun ki boyle bilen varmı fln yazıcagına sorununu soyleseydin kırk kere cvp almıstın bilen varmı bilen varmı[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Selam arkadaşlar connector yazımı client le arasında fazla bı fark varmı varsada kısaca yaza bılırmı mesela clientte kullanılan purogram arasında bı karsılastırmak yaparmısınız farkları bılmem anlata bıldım Tessekur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Client yazılmaz editlenir![signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 arkadasım valahi clienti editlemen için ne yapıcagına baglı eger resim eklemk istiyosan gumpeditor lasım ama eger loginkeyleri ile oynamak istiosan hexworkshop lasım eger yazıları ile oynamak istiosan bunun içinde hex editor lasım ben bunları biliorum daha varmı bilmem ama yapıcagın seyi soylemende yara var[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Client yazılmaz deddiniz peki bu clientler nasıl geldı kendılıgınden mı cıktı _? ve editini biliyom connector nasıl olur peki _? bılen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Senin için bunları öğrenmek bir Tık kadar yakın..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Brook, 26 Temmuz 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Client yazılmaz editlenir! Evet...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Client yazılır, bakınız: Krios' Custom Client, WildGenie Client v.s. Ama şuan piyasada olan Origin'in clientlarından bahsediyorsanız, onlarda sadece değişiklik yaparsınız. Connector: Bağlantı programıdır, client'i launchlar v.s. Mesala Sylveria şuan bir connector kullanmaktadır. Client: İstemcidir. Sunucuya bağlanmaya yarar. [signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby [Bu mesaj -Aeris- tarafından 26 Temmuz 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tabi connector dediginizde benim aklıma client degil Vb ile yapılan direk client a geçişi saglayan aynı zamanda serverdaki degişiklikleri patch ettirebilicegimiz bi program gelir.Bu tür conn lar önceden nebula,kolayoyun,quaxis te vardı. Benim bildigim ise şu an slayertr de var...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Temmuz 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kim almış originden asıl source codeunu ya? veya yeni bir metodmu çıktı .exenin source kodunu verende bizim haberimiz yok :) 0 dan uo clienti yazılması codeu olmadıkça imkansız...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Double client için arıyorsun yine sanırım ?[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bende cikartiyom güzel bir client ama en fazla ömrü 5 dk :) sonra client göcüyo halendaha ayarlayamadigim olay ise clientin arkasindaki kale resmini kaldiramadim kodu ne idi onun ya 5500 olcak ama o arka plandi her nese kendinize iyi bakin.İyi calişmalar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Kalenin kodu 5500 değil michelangelo ile bir aç verdata.mul ba$tan sona bir incele.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: DIEMASTER, 26 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki: tabi connector dediginizde benim aklıma client degil Vb ile yapılan direk client a geçişi saglayan aynı zamanda serverdaki degişiklikleri patch ettirebilicegimiz bi program gelir.Bu tür conn lar önceden nebula,kolayoyun,quaxis te vardı. Benim bildigim ise şu an slayertr de var... yaparım updateine kadar connector üzerinde update filan yaparımda boşverin ya en sadesi cliente çift tıkla gir sevmiom janjanlı şeyleri :) said: _Dalamar_, 26 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Kim almış originden asıl source codeunu ya? veya yeni bir metodmu çıktı .exenin source kodunu verende bizim haberimiz yok :) 0 dan uo clienti yazılması codeu olmadıkça imkansız... Dissassembly byte byte bit bit böl ayır çek çıkart rulezz dünyada insanın yaptığı hiçbişi kalıcı değil hani [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Temmuz 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kalenin kodu 1418 ardaslar[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Beyler client Editini biliyorum Ben dıyorum yazmayı 0 dan client Ve connector _? Bilgi Nelere gerekir nasıl yol ızlemem gerek ve sayre.. Sımdıden Tsk kur ederım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 0 dan client yazmak diye bişi yok ancak bazı open source hexleri editleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hıms bak o aklima gelmedi idi bir inceliyim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 0'dan client yazamazsın ne demek ya? client da bir programdır ve sıfırdan yazılabilir, hatta daha iyisi bile yapılabilir. piyasada da 0'dan yazılmışları mevcuttur. (bakınız yukarıdaki postlar)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 0 dan kastım var olan ile sıfırdan konfigure idi ee insan hadi uo yu yapalım aha templateleri yaptık bide client olsa deyince client kendi kendine olmuo heralde bazı bişiler çözüldükten sonra tabiki 0 dan client yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Yuh ytani ne diyim orda kocaman topic var.O kdr yazıldı çizildi bi arasanız sizde şaşırcaksınız...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar