reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 var mı böyle download edecek fln türkçe ingilizce bile olur sadece ama teknik terimler fln da olacak tureng.com gibi mesela kelime oyunları da olabilir daha güzel olur tercihen ispanyolca da olur ama download etcem yani net olmadığı zamanlar için. tam adı hatta mümkünse paylaşım yapan herkese bilal babadan okunmuş şeker verebilirim kardeşim öss ye gircek diye annemler almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mtu adam asmaca da var hem, henüz net bağlatmadığın mağaranda sıkılırsan oynarsın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 symbian telefonlar için solvoED ing-tr tr-ing sözlük var, daha böyle bi sözlükle karşılaşmadım, hayvanlar gibi terim barındırıyor ama pc için, redhouse un sözlüğü var arat bulursun, 1.5 sürümünü kurdum abime iyiymiş işini görüyormuş terimlerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 :D iş yerinde interneti öyle bi kısmışlar ki bitek msn açılıyor bir de dota girebiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 babylon glossary leri var ama yeterli olmuyor çoğu zaman (tabi ne için kullandığına bağlı). Online sözlükler her daim döver. Bir ara babylon dışında 2 offline sözlük indirmiştim, onlar toplamda baya işimi görüyordu ama. Bulursam atarım ismini cismini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pati patladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 triple post oldu, sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 biri adamı durdursun lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar